Maandag en Dinsdag

Door Y. Legerstee - A couple of months ago

Vanaf Devils Tower naar Yellow Stone is een heel stuk. De eerste tussenstop gepland in Buffalo. Buffalo ligt aan de voet van het Bighorn gebergte. Gewandeld naar het stadje vanaf Deer Park Campground, goed te doen. Stadje stelt niet veel voor. Hebben een biertje gedaan in het oudste hotel van Wyoming. Wat opvalt is dat de Amerikanen veel vriendelijker en echt geïnteresseerd lijken. Spreken ons veel aan. Via een mooie route 16 west de volgende dag naar Cody. Echt een aanrader. Veel afwisseling omgeving, mooie kloven maar ook prairie vlakte. Verschillende soorten herten onderweg gezien, en her nodige dood gereden wild. Stinkdier, stekelvarken en herten.

Aangekomen in Cody een erg vriendelijk ontvangst bij Pondrosa Campground. Veel uitleg over de mogelijkheden in Cody. Cody is de stad vernoemt naar Buffalo Bill, ademt western uit. Het Buffalo Bill center of de west museum bezocht, zijn 5 musea in 1. Kaartje telt voor 2 dagen. Zijn er snel doorheen gegaan. Op naar het stadje, veel winkeltjes en eetgelegenheden. Leuk om door te lopen. Om 18 uur staat een shoot out gepland bij Hotel Irma. Vernoemt naar een dochter van Buffalo Bill. In het hoog seizoen is er elke avond een rodeo, maar het seizoen is zoals eerder gezegd op 1-9 voorbij. Dus die kunnen we niet bezoeken. Het begint rond 17 uur te regen, en cowboys zijn toch watjes! Shoot out wordt afgelast. Natuurlijk met een dochter die Irma heet wel uitgebreid gegeten bij Hotel Irma😀. 

Morgen inslaan, camper vol met gas, water en benzine en voedingsmiddelen en dan op naar Yellow Stone. Dan 4 dagen geen WIFI, en telefonisch niet bereikbaar.

Reacties

Ma, A couple of months ago

Jullie vermaken je best zo te zien,het is een reis om om nooit te vergeten.Hier aiies goed.Groetjes!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan