Vervolg Yellowstone

Door Y. Legerstee - A couple of months ago

Na een koude nacht om 7.30 weggereden van de Campground! Lekker rustig zo vroeg in de ochtend. De eerste stop is Gibbon Falls wat foto’s gemaakt en door. Alle foto’s van het echte fototoestel trouwens nog niet gebruikt voor het blog. Zijn allemaal van onze oude telefoontjes😜. Bij Midway geyser basin  een wandeling gemaakt van 1 1/2 km, weer veel prachtige geisers op de foto gezet. Een prachtige route naar Mammoth Hot Springs, wat herten onderweg gespot. Hier konden we op WiFi. Even mail gecheckt en eerste verslag Yellowstone gepost. Gaan ons opmaken voor de Beaver loop trail van 9 km met veel klimmen en dalen. Een prachtige wandeling met veel veel diversiteit van natuur. Trail werd vooraf afgeraden in september ivm met beren, maar niks gezien onderweg. Ja 1 eekhoorn🥺Net buiten het stadje de Undine fall bezocht, een mooi kijkje op de kloof met water.  Via Tower Fall van Tower- Roosevelt( welke niks voorstelt) naar Canyon Village Campground. Was vol, maar hebben deze voor 2 nachten in juni al gereserveerd. Net de caravan op de plek. Komt familie elk voorbij! Pa, ma en 1 kind. Weer een goede afsluiting van een mooie dag.

Morgenochtend 5 uur op, willen vroeg wegrijden naar Lamar Valley daar is in de ochtend een grote kans op beren. We zijn benieuwd.

Zaterdag

Voor zonsopgang op de uitkijk in Lamar Valley. Mensen met enorme verrekijkers! Er is een grote groep wolven gespot. Wij hebben  1 wolf gezien door de kijker van een ander. Leuk hoor. Tevens 2 grizzly’s gezien op grote afstand! Kuddes bizons om ons heen en wat hertjes langs de weg. Top, volgende doel is een beer dichterbij op de foto te krijgen😜

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan