Dag 3 naar Nanaimo

Door Marjan - 07-09-2019 13:47

Na de fietsdag hebben we lekker geslapen. Wel vroeg naar bed en dus heel vroeg wakker - 2 uur. Gelukkig ook vroeg ontbijten - 6 uur. Ik kreeg de ontbijtkaart met plaatjes mee zodat ik de 40 ontbijtopties voor Joes kan maken.

Om 7.30 u werden we al opgehaald. Joes deed eerst nog aan krachttrainig door de koffers 4 trappen af te zeulen. Volgende keer een hotel met lift.

Bij de verhuurder was het even wachten want de camper was opeens weg. We kregen nederlands uitleg met een belgisch accent wat moeilijker te volgen was dan engels.

De camperbus rijdt prima en vinden we heel luxe. Er zit een tomtom standaard in en dat was gemakkelijk om Vancouver uit te komen. We nemen de ferry in Tsawwassen (fijn zo’n mevrouw die ons de juiste uitspraak leert). We mochten met een vroegere boot mee. Tijd genoeg om de koffers uit te pakken en wat in te richten.

Het is een wat smallere camper maar wel heel compleet met best veel ruimte in kastjes en laadjes. Alles lijkt nieuw (44000 km op de teller). Airco, kachel, magnetron, luifel, wc en douche (heel klein maar het is er) - van alle gemakken voorzien dus.

De overtocht was zonnig en rustig. Er stonden wat vogelspotters maar er was weinig te zien. Een bultrug walvis liet zich 1 keer zien maar daarna niet meer. Levert wel leuke gesprekken op.

De camping was maar 10 minuten rijden. Eerst langs de supermarkt om een voorraad in te slaan. Kunnen we wat op de gezondere toer eten.

Mooie ruime plek op de camping met uitzicht over het water. Rondje gelopen naar een uitzichtspunt en toen hakte de jetlag er weer in.

Reacties

Ina 07-09-2019 16:12 {{button-60050}}

Wat een luxe,
Heerlijk toch. En mooi dat je die bultrug walvis toch heel even hebt gezien. Kan de dag in ieder geval niet meer stuk. Lekker uitrusten en aan je nieuwe ritme wennen kost even tijd hoor!!
Loslaten heet dat !!
Tot de volgende keer
Ina

Yvonne 07-09-2019 17:48 {{button-60054}}

Joes aan de afwas: gaan we vaker zien, toch!
Wat een cadeautje om een bultrug te zien. Één van de big dove al gezien dus. 😜
Nu op naar dag 4. Trouwens, mooi huisje voor de komende tijd.

De Lismannetjes 07-09-2019 22:22 {{button-60061}}

Dat ziet er nu al heerlijk uit! Geniet ervan, maar aan de foto's te zien zijn jullie daar al volop mee bezig! Groetjes

Hilde 07-09-2019 22:39 {{button-60063}}

Mooi loiverds, het avontuur is begonnen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan