Dag 13 - En weer verder naar Finger lake

Door Marjan - 17-09-2019 02:08

We worden koud wakker. Snel water koken voor koffie en thee. De ketel wordt vervolgens geknuffeld met z’n tweeën tussen ons in. Als we wegrijden zien we dat het 2 graden is.

Het is mistig. De weg gaat over heuvels en door dalen. We rijden boven de wolken, onder de wolken maar meestal in de wolken. Een paar uur later schijnt de zon. We zien 1 beer en een paar herten.

We stoppen in Vanderhoof. Kopen wat groente en yoghurt. Wat is eten hier duur in vergelijking met Nederland. 1 kg druiven voor 8 euro. Halve liter yoghurt voor 4 euro. Een oudoorwinkel en een doe-het-zelf winkel bekeken. Tanken, wat eten en weer door. Volgens een site waren er bij de rivier vogels te zien - niet dus

We gaan naar een camping 70 km verderop. Eerst asfalt daarna gravelweg (60 km). Er is eerst landbouwgebied, de gerst en de koolzaad moeten nog worden geoogst. Daarna rijden we door verbrand bos met mooie gele struiken ertussen. Mooi gezicht. Er begint meer herfstkleur te komen. De weg is heel breed en dat is fijn als grote trucks met hout ons tegemoet komen. Onze ramen blijven heel. De laatste kilometers zijn erg slecht. We komen aan in een kamp waar voornamelijk jagers komen. Geen toerist te zien. Geen voorzieningen alleen een warme douche. En wat voor één. De wasbak is een zinken teil en de douche is een emmer met gaten. Heerlijk. We hebben een prachtige plek aan het meer Fingerlake met uitzicht op bomen en een grasvlakte. Er zijn elanden en bevers in de buurt. Joes bestudeert de walkanten met zijn verrekijker. We laten ons verrassen.

Reacties

Ina 17-09-2019 16:54 {{button-60443}}

Wat kun je een plezier bekeven aan een ketel heet water. Wel jammer dat jullie vaak in de wolken moeten rijden . Maar de natuur en die beren maken veel goed.
Ook hier is het weer herfstig. Kletsnat thuis gekomen vanmiddag . Gelukkig heb ik een douche met een heerlijke grohe sproeikop . Ha ha .
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan