Terug naar huis

Door Marjan - 12-10-2019 19:41

Op tijd op, om 5 uut rijden en een half uur later auto ingeleverd, alles afgehandeld en al in de vertrekhal. We moeten naar balie 30. ‘S Nachts wordt er niet gevlogen en in de ochtend vertrekt elke 10 minuten een vliegtuig. Het is dus smoordruk met mensen. Bij de balie worden we weer weggestuurd naar de self service inchekmachines. Ik oarkeer Joes met de koffers en ga inchecken. De eerste 2 terminals weeken niet, dan maar verderop kijken. Terminal 3 werkt niet, 4 heeft niet de juiste vliegmaatschappij, gelukkig ik heb een werkende terminal. Papierwerk gaat vlot. Weer terug naar balie 30 nee nu mieten we naar 23. Dus weer door de drukke vertrekhal. Gaat lekker zo. Douane gaat vlot en we hebben tijd om wat eten te kopen voor onderweg en even te zitten en rond te lopen. We vertrekken op tijd maar 1 motor wil niet aanslaan dus staan nog een poos te wachten. Verder verloopt de vlucht prima. De mensen die we onderweg een aantal keren hebben gezien en gesproken zitten voor ons. Even bijkletsen dus. Op Schiphol dacht ik mooi we hebben een uur dus bagage oppikken en we halen de trein. Nee dus. Bagage duurde meer dan een uur. We nemen de trein een uur later. Yvon en Nienke halen ons op. Het huis, auto en stalken zijn schoon en de kasten gevuld. Dankjewel Jan. Onze magen gevuld, dankjewel Yvon. Nu slapen en uitrusten van de vakantie.

Super vakantie gehad. Voor mijn gevoel heel erg lang doordat we zoveel hebben gezien en gedaan. Voor Joes komt er nog veel werk aan om van alle foto’s mooie boeken te maken zodat we de vakantie nog een keer kunnen beleven en te laten zien. Binnenkort zet hij nog wat foto’s bij de blog (de laatste paar dagen had ik vergeten foto’s met de telefoon te maken).

Bedankt voor alle reacties op de blog van bekende en onbekende mensen. Helaas is het niet mogelijk om hier apart op te antwoorden. Bij de voorbereiding van deze reis had ik veel aan reisblogs van anderen en heb daar een aantal van de onbekendere plekken gevonden. Hoop dat deze blog ook weer andere reizigers kan inspireren en motiveren.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan