Seattle

Door Yvonne van Sluis - 17-09-2019 19:18

De afgelopen twee dagen zijn we enorm verwend door Joe en Anthony. Ze zijn geweldige koks, het eten dat we voorgeschoteld kregen was super lekker! Het was alleen jammer dat we allebei niet in orde waren. Ja jullie lezen het goed, Jaap heeft het nu ook te pakken. Moet wel een virus zijn en het is behoorlijk hardnekkig. 

Anthony heeft ons de “Grand tour” van Anacortes gegeven en ik was aangenaam verrast wat dit stadje te bieden heeft. Het was helaas niet echt aangenaam weer. Winderig en koud, volgens Anthony niet normaal voor deze tijd van het jaar.

Maandagmorgen was het weer tijd om afscheid te nemen. Maar we komen vast en zeker terug! Van Anacortes naar de Boeing fabriek is het een uur rijden. We waren er vroeger dan de tourtijd die we geboekt hadden en konden een tour eerder mee. De tour duurt 90 minuten. De fabriek is zo groot dat Disneyland in Florida, inclusief parkeerplaatsen er ruim in past. Erg indrukwekkend, helaas mag je geen foto’s maken. 

Daarna ingecheckt in ons hotel in Seattle. We zitten vlak bij de Spaceneedle en het weer is fantastisch dus besloten om die middag gelijk maar een rit naar boven te maken. Het uitzicht rondom is prachtig! 

Eenmaal beneden gelijk naar het Chihuly museum of glass. Ongelooflijk mooi wat deze man allemaal van glas heeft gemaakt. Zo kleurrijk en bijzonder.

Omdat onze ingewanden nog steeds protesteren een magnetronmaaltijd gehaald, eentje met rijst, altijd goed. We komen nog superslank thuis!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan