Maandag 30 september

Door W. van Dijk - About a year ago

Na Savannah GA besloten we om wat kilometers te gaan maken. We kozen daarvoor de I 95 uit. Het is nu maandagavond en dat is gelukt. We zitten intussen in Enfield NC. ( Yes Nancy, we had to skip Charleston. During a 3-weeks trip you have to make choices wat you will see and on Thursday we like to be in Newark, Delaware)

Zo’n rit langs de Interstate levert minder bezienswaardigheden op, maar wel contacten met de Amerikanen. Van de alleraardigste mevrouw in het Visitors Welcome Center van South Carolina, tot de veel norsere dame in het Visitors Welcome Center van North Caroline. Die laatste vormt in al onze ontmoetingen een uitzondering. Zeker op de campings neemt iedereen uitgebreid de tijd voor een babbel. Wat te denken van dat echtpaar van 85 dat nog een RV door het land stuurt van Virginia naar Napels FL om te overwinteren. En zo leerden we op de camping in Savannah dat in het meer bij de camping baby krokodillen zitten. Als ze groter worden worden ze daar weggehaald. Wij natuurlijk meteen naar de waterkant. Hebben we een baby krokodil gezien?? Tja, we denken van wel, maar als het echt overtuigend was, dan hadden we natuurlijk wel een foto kunnen bijleveren.

Over  foto’s gesproken. Een update daarvan volgt later, bij beter WiFi. Morgen willen we verder naar Virginia Beach, de Cheasepeak Bay oversteken en vandaar eerst Maryland en later Delaware in. Donderdag hebben we een lunchafspraak met de ouders van Sharon in Newark, Delaware. Sharon is een vriendin van Christa uit haar Ridgewood- tijd.  Uit die tijd kennen wij ook de ouders van Sharon. Bovendien hebben Thea en Christa en Sharon en haar moeder in april 2017 nog gezamenlijk een weekend in Madrid doorgebracht.  Sharon, haar moeder en een vriendin van moeder gingen een rondreis Spanje maken en nodigden Christa en Thea uit “om even langs te komen”. En dat deden ze.

En dan hebben we het nog niet gehad over de aanhoudend hoge temperaturen. (Elke dag meer dan 30 Celsius)

Bij aankomst hier waarschuwde de receptioniste voor een koude nacht: 61 expected. In Celsius17 graden. Welnu we zijn wel toe aan enige verkoeling.

Wordt vervolgd. Vanaf een volgende State Park camping zal wel niet lukken, maar vanaf een KOA meestal wel.

Reacties

Chris van Dijk About a year ago

Bedankt maar weer Wout&Thea hier in Leusden is het een en al nattigheid,jullie moeten vooral genieten van de zon daar

Arie About a year ago

Geniet maar van deze mooie reis

Hans About a year ago

Nog steeds jaloers op jullie
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!