Eindelijk online....update.

Door Ron & Kath - 08-09-2019 20:33

We zijn ondertussen al 3 daagjes flink aan het rijden.

Donderdag onze RV opgehaald, en ja hoor: opnieuw met de nodige - 3,5u- wachttijd! Het programma geraakte dus al onmiddellijk in de war. Deze reis draait precies allemaal rond 'controle loslaten'! Maar tot nu toe past de Californische ease, love en peace toch nog niet bij mij ✌️ 

'Be Safe', horen we die Amerikanen hier constant zeggen!  Deuhheu! Maar al op dag 1 als 2 worden we door het donker overvallen voor we onze bestemming bereiken. Zijn de dagen te kort of ons programma te lang, hmm? 

Joshua tree NP, heeft ons langer opgehouden dan verwacht, maar er was dan ook zoveel te zien. 

Wat een belevenis om route 66 te doen, kronkelend in het pikkedonker. Ron vond het grappig, ik vond er niets aan. We vonden onze campplaats niet, geen wifi bereik, noch GPS. In mijn hoofd spookte de horror verhalen.  Om  half 10 in de avond ergens (zoals het destijds op route 66 ging: follow the billboards) een RV park gevonden waar we dan maar geslapen hebben. Ofja geprobeerd toch, want met temperaturen boven de 35° graden snachts (!) is het vooral puffen en zweten. Uiteindelijk toch maar de lawaaierige airco laten draaien. 

Bye bye California, we'll be back next week! Arizona, our next place to be! 

Vandaag, zaterdag, gingen we verder op Route 66 en hielden halt in oa. Oatman en Hackberry General store, waar je terug gaat in de tijd. Die ezels op de weg, hilarisch ! (hoeveel tel jij er?) 

De km-teller draait vollebak door. De landschappen zijn fantastisch, maar zo afwisselend. Om elke bocht zie je wat anders (al zijn de afgronden soms nog adembenemender) maar Ron heeft het 'allemaal onder controle'. My man! 

We eindigen vanavond - dit keer hopelijk voor het donker- in de Grand Canyon. Ik heb er een plaatsje gereserveerd op Mather Campground. Fire pit aan en een flink glas wijn. Want onze RV is momenteel de enige die al flink wat gezopen heeft op deze reis. 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Mieke 09-09-2019 19:39 {{button-60150}}

Ik lig in een deuk met jullie verhalen. Jullie gingen voor avontuur...dat is het precies wel! 😘

Marianne 10-09-2019 22:31 {{button-60191}}

Nog een geluk dat jullie niet met Halloween daar zijn! Ik krijg flashbacks naar onze rit in het donker naar Vielsalm. En dat was maar een bescheiden Belgisch bosje 🙈 Maar goed dat meneer de polies bij u is!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan