Ron zijn idee....

Door Ron & Kath - A couple of years ago

Breakfa by the pacific ocean.... 

Ron zijn goed idee: parkeren bij the pacific ocean en daar ons ontbijtje nuttigen (aangezien het zeezicht vanop onze camping toch niet zo spectaculair is ondanks de 15$ extra charge)

Het klonk goed, dus we vertrokken vanmorgen dan ook in onze slaapoutfit naar een uitzichtpunt (het voordeel van je badkamer, borstel en wimperkruller altijd binnen handbereik te hebben).  Ons ochtendhumeur (of gebrek aan koffie?) zorgt weliswaar even voor een kleine discussie, maar eens we plaatsgenomen hebben met ons tasje koffie (ik met waffle pancakes met Amerikaanse 🍓) en ron met fruitjes, yoghurt en cornflakes) genieten we van het prachtige uitzicht. Ron beweert een dolfijn 🐬gezien te hebben.... (Op dat moment zit ik nog steeds zonder cafeïne en wil ik weten wat hij wel al gedronken /gegeten heeft terwijl ik onder de douche stond !?)  Tot ik de vinnen boven water zie. Er zwemmen echt dolfijnen voor ons! Via een klein padje zoeken we een wegje naar het strand om dichterbij te komen (het kost mij enkel een open schramwonde en mogelijks een blauwe plek, want slippers zijn NIET het beste schoeisel om te klauteren ) maar we geraken dichterbij. Ron raapt mij netjes op en belangrijkste.... Het zijn slippers met glitters en steentjes (voor diegene die mij in slipper proberen voor te stellen) 

Hoe geweldig is dit.... (nogmaals we hebben niets illegaal genomen, ze zijn echt). 

Naast de film Black Beauty, was ook Flipper één van mijn favorieten. Dus weer een 'check' van mijn droomlijstje.

Oohja....ik kwam er ook achter dat Ron graag nr Full House keen, dus ook een 'Check' van zijn lijstje.... 

En ik geef toe..... Een top idée van hem !!!! 'He does make dreams come true.....' (al is de cowboy in hem nog steeds niet wakker geworden, Wouter) 

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kampeer & dineer 8 mei op Tioga's Campground. Incl. 3-gangenmenu!
Boek je plekje
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!