Venice Beach & Santa Monica

Door Ron & Kath - A couple of years ago

Maandagochtend hebben ons huisje binnengebracht. Gisteren sliepen we dus weer in een bed waar Ron zijn benen kon strekken. Ik ga niet zeggen dat we er beter geslapen hebben, integendeel, de prijs was misselijkmakend. En dan die gedachte aan vandaag:, terugvloeien. Diegene die mij kennen weten dat ik vdg dus in very bad mood ben. Binnen een half uurtje reserveer ik een Uber, richting LAX airport. Dit keer gaan we supervroeg, want we zien het niet zitten om nog eens 27u te reizen.

Soir, gisteren hebben we Venice Beach nog verkend en wandelde we langs het strand baarde Piet van Santa Monica. 

Er stonden veel 'to see-to do' dingen in onze roadbook, maar omdat we maar 20 dagen hadden, hebben we hier en daar wat laten Vallen. The CheeseFactory was bijna één daarvan Maar toen we er gisteren in Santa Monica op uitkwamen (& toevallig honger hadden) konden we het alsnog erbij nemen. En amai... What a treat!!! Ron nam the Celebration cheesecake 🎂, ik de chocolat cooky dough🥧 oooh my God! (yep, vdg zijn we even terug vriendjes) (btw in onze hotelkamer lag de bijbel in het nachtkastje!)

Geen van beiden kreeg zijn 'kwartje' taart op. Ik nam het mee in een doosje en lepel het straks verder op. Ik ben al toch al ziek door onze terugreis, dus wat maakt het uit.

Venice Beach is trendy, maar de dakloze' overheersen wel. Is een vreemd zicht, zo op de strandboulevard waar ze hun 'kunstwerkjes' verkopen aan toeristen, om op einde vd hun biertje en drugs te kopen.

We sloten de dag af met taco's en drie dubbele Margarita!

Vanochtend hadden we een ontbijt met 3 soorten bagels en.... A ahnee dat was het! Wel waren er ook 3 soorten koffie ☕

We See ya back in Belgium people. Op de luchthaven gooi ik nog wat foto's de lucht in, gevolgd door onszelf! 

Reacties

Wouter A couple of years ago

Fijn om jullie reisverslag te volgen, maar we willen het natuurlijk van jullie zelf ook horen. Goede terugreis en tot binnenkort!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!