12/13 maart

Door Hennie - 14-03-2020 02:03

12/13maart.

 

Donderdag 12 maart zijn we vertrokken naar de volgende bestemming via Indianapolis. Hier moesten we eerst de schuifdeur laten repareren. Dit was in 3/4 uur verholpen.

Na een rustig verlopen reis aangekomen in Saint Louis. De camping die we hadden uitgezocht, zag er niet uit. Daarom gezocht naar een camping in de buurt. Bij een kapsalon hebben we gevraagd, of zij een camping in de buurt kenden. De kapsters + klant gingen met elkaar nadenken en kwamen tot de conclusie, dat er een KOA camping in Eureka was, ongeveer 20 minuten rijden. Ze wilden zelfs de camping wel bellen om te vragen of die open was en zo ja ook een plek.

Vervolgens met uitgebreide uitleg van de dames daar naar toe gereden.

 

Op de camping aangekomen, werkte de elektriciteit van de camper niet goed, het opstapje bij de deur wilde niet meer inklappen en we kregen geen heet water voor de afwas.

Vervolgens heeft Hennie met een Amerikaanse simkaart in een oude telefoon van Maaike gebeld met de helpdesk van Road Bear. Zij kon ons op dat moment niet helpen, we moesten de volgende ochtend om 08.00 uur maar weer bellen.

Dit gedaan en na eea uitgelegd te hebben konden we onderweg in Bourbon bij een RV center terecht om dit te laten repareren.

Dit nam ook niet al te veel tijd in beslag en gingen we vervolgens onderweg naar een leuke natuurcamping in Carthage.

Hopelijk hebben we nu alle gebreken boven water.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan