Roadtrip Zuid-West Amerika 2022 Door Omnitivus

Als ik op 'mijn Tioga' kijk, lees ik dat het nog maar 65 dagen duurt voordat we op reis gaan; vijf en zestig dagen maar! We houden van reizen, reizen uitstippelen, avonturen beleven, het onbekende opzoeken en kunnen niet wachten tot we écht weer op reis kunnen.

In maart 2020 hebben we ook een camperreis gemaakt. We brachten toen een nieuwe camper van de fabriek nabij Chicago naar Las Vegas, maar na 1 week gooide COVID-19 roet in het eten. We moesten vervroegd onze reis afbreken. Zo jammer, want het beviel ons zo goed, het reizen met een camper.

Maar dan nu in de herkansing! We hebben een mooie rondreis gepland, waarbij we zowel in Las Vegas beginnen als eindigen. Ons plan is om anti-clockwise te reizen vanaf Las Vegas met eerst een slinger omhoog langs de extraterrestial highway en Tonopa. We zakken dan af via Bishop naar Death Valley en reizen dan door naar het zuiden helemaal naar het Anza Borrego Desert State Park. Dan oostwaarts via Sedona, Page, Monument Valley, Mesa Verde en het Black Canyon of the Gunnison National Park tot aan de Great Sand Dunes. Dan reizen we noordwaarts via de Rocky Mountains met een grote boog richting las Vegas, waarbij we veel National Parks willen zien.

Een hele onderneming, maar we hebben dan ook een kleine 7 weken. Nu maar hopen dat alles doorgaat! Fingers crossed.

Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!