Los Angeles Dag 24 (11 Augustus)

Door Familie Klimp - 12-08-2022 08:31

Wederom goed geslapen ondanks de warmte buiten. Vanochtend was het alweer, of beter gezegd, was het nog steeds 30 + graden. We hebben maar even op onze klapstoeltjes in de schaduw van de camper ontbeten, wat een warmte! Vandaag onze langste route van de hele rondreis, zo’n 270 Mi, ruim 4 en een half uur + wat extra. Hetzelfde riedeltje maar weer en gaan! Berd wilde nog een stuk van Route 66 rijden en zogezegd zo gedaan! Vanaf de doorgaande weg stond op een gegeven moment aangegeven dat je de historical 66 kon volgen. Wij van de snelweg af en ja hoor Route 66. Helaas hebben we de bekende bordjes niet gezien maar de markeringen op de weg wel. Dus met gevaar voor eigen leven (viel mee hoor ;-)) hebben wij hier natuurlijk nog even een familiefoto van gemaakt! Ha, die kunnen we ook weer afvinken van ons lijstje! We besloten om weer terug te gaan naar de snelweg anders zou het wel erg laat worden voordat we in Los Angeles aankwamen. Ook de weg naar Los Angeles was een recht toe recht aan weg. Heel veel grote vrachtwagens op de weg, de een nog blinkender dan de ander, mooie wagens hoor! Ook de treinen met hun meterslange wagons erachter kwamen, net als de heenreis naar Las Vegas, weer in het zicht. In de camper tussendoor even geluncht, dat is zo makkelijk! En ook switchen van chauffeur doen we onder het rijden. Berd en ik zijn er al heel behendig in :-)! Al snel werd het drukker en kwamen we in de voorsteden van Los Angeles terecht. Het verkeer veranderde van grote SUV’s naar iets kleinere gezinsauto’s (maar niet zo klein als een Fiat 500 die heb je hier echt niet ;-)). En na wat enorme rondwegen van zes banen te hebben gehad kwamen we verrassend snel ineens aan bij onze camping, Orangeland RV Park. Enorme grote RV’s staan hier opgesteld van voornamelijk (oudere) mensen die hier langere tijd staan. Lekker zwembadje erbij, en ook leuk is dat we ons eigen fruit hier van de bomen mogen plukken. Berd en Laurien hebben net sinaasappels en citroenen (voor de Bacardi Lemon met Cola) geplukt. Dikke prima! En ook een stukje frisser, 30 graden. En nu ik hier zo buiten zit te typen is het heerlijk aangenaam! Morgen gaan we naar Disneyland. Ik hoop dat het allemaal goed gaat want het regelen van de tickets was me nogal een gedoe (vond ik). We gaan er met de bus naar toe, dat was volgens de man van de receptie prima te doen en goedkoper als een taxi. De app hiervoor is gedownload en heb van hem nog wat uitleg gekregen, we zullen het zien! Zojuist rond een uur of 10 was het vuurwerk van Disneyland al te horen en iets van te zien. We zijn benieuwd en hebben er zin in!

Trouwens super leuk om al jullie reacties via Tioga en app/mail op onze reisverslagen te lezen!! Dank daarvoor! We gaan er nog even mee door!

Reacties

Will Eisinga 12-08-2022 08:58 {{button-65471}}

En ook een stukje frisser. 30 graden. Hier is Warmteprotocol. het is bijna 30 graden. En Sinaasappels en Citroenen geplukt in plaats van Appels en Peren. En Route 66 rijden. Het houdt niet op. Jullie krijgen ervaring. Van sleutels verliezen in het begin naar, hetzelfde riedeltje maar weer en gaan. En jullie werken goed samen. Hardstikke goed.

Monique 13-08-2022 07:43 {{button-65514}}

Wat leuk om jullie verhalen zo mee te kunnen lezen, wij hebben met ons gezin een aantal jaren geleden ongeveer dezelfde reis gemaakt, vele herinneringen komen zo weer boven. Ik ben benieuwd wat jullie van Hawaï vinden.

Ann 13-08-2022 10:54 {{button-65526}}

Dag familie.
Wens jullie een fijn weekend daar.
Het is hier nu 7 voor 11. Net koffie gehad 😎
Dag lieve meiden van Berd en Jeanet. Jullie doen het heel goed. Maar wat wil je: met zulke ook lieve ouders🤗
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan