Naar Kelowna

Door Familie Loos - 18-06-2022 05:52

17 juni
Kwart over negen rijden we weg naar de volgende stop. Kelowna. Na een uurtje rijden maakten we een koffieshop in Princeton. Natuurlijk is het ook gaan regenen. Bij Cool Beanz Coffee House haalden we cappuccino en dronken dit in de camper op. We hebben gelijk getankt. De tank zat nog half vol. We betaalden 187,53 Canadese dollars voor 85.280 liter. (Voor de geïnteresseerden ☺️) nu is de tank vol en kunnen we rustig door gebieden rijden waar geen tankstations zijn. 
11.30 uur stop op mooie plek gemaakt. Gulliford Rest Area. Helaas regen kunnen niet aan het meertje zitten. Wel mooie plek om vanuit camper te kijken.
Na een uurtje rijden rond 12 uur zijn we op een rest area gaan staan om een broodje te eten. In de camper helaas ivm de regen.
1300 uur reden we door. Half drie boodschappen bij Wallmart en door naar de campground Apple Valley Orchard & RV Park. Aan de poort hing een briefje waarop staat dat we plek nr. 2 hebben.
We zijn met de camper eerst een stukje terug gereden om in het Mission Creek Regional Park een stukje te wandelen. Mission Creek Regional Park en Greenway is een van de meest bezochte parken van Kelowna. Het omvat een educatief centrum, een kanaal voor het paaien van zalm, picknickplaatsen en een nieuwe speeltuin. Mission Creek Greenway, wanneer voltooid, zal 26 kilometer lang zijn van de oever van Okanagan Lake tot Mission Creek Falls. De Greenway biedt een lang wandelpad dat door de prachtige en diverse landschappen van Kelowna loopt.
Intussen is de zon ook gaan schijnen. We zijn naar de campground terug gereden en hebben de tafel in de zon gezet, uit de wind, om nog even van het weer te genieten met jawel een biertje en een knabbeltje. 
We hebben buiten gegeten in de laatste zonnestralen. 

Reacties

Suzanne 18-06-2022 06:29 {{button-62942}}

Zoveel bekende plaatsen, leuk om te blijven lezen. In Princeton heeft familie gewoond😊

Joke van der veen 19-06-2022 10:05 {{button-62986}}

Jammer van de regen, maar jullie kennende prik je daar wel doorheen.
Blijf genieten, we volgen Jullie op de voet.
Liefs van ons

Hetty 19-06-2022 10:24 {{button-62987}}

Prachtige omgeving, leuke foto's en leuk verhaal weer. Jammer van het weer, maar....jullie genieten er niet minder om, volgens mij. Enne....er rijden daar meer Nederlanders rond, gezien de namen op het welkomblaadje bij de ingang van de campground :-).
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan