Schiphel !

Door Familie Borgmeijer - 21-07-2022 06:50

Leute!!

 

Op maandagmorgen in het Ibis hotel wakker worden naast Schiphol, wil niet zeggen dat je op tijd bent voor je vlucht!! 

We waren keurig volgens schiphol-regels 4 uurtjes van tevoren in vertrekhal 3, ontbijten deden op de vuist. Nadat we een uurtje schuifelend wachtend de koffers inleverden, gingen we door voor de paspoortcontrole. Nou....dat was een behoorlijke rij. We hebben de hele route afgelegd inclusief de tent naar buiten! Dit viel (uiteraard) tegen omdat we op fora van Amerika-gangers hadden gelezen dat intercontinentale vluchten minimale vertraging hadden. Behalve die van ons: United 908. 

We stonden in de rij om 10.30 uur toen we een medewerkster aanspraken op: 'dit gaan we volgens ons niet redden, om op tijd bij de gate te zijn'. En toen ging het snel! Rennend door see/buy/fly maar geen ene moer van gezien. Toen we daarna bij de gate kwamen, stonden alle passagiers nog te wachten om te mogen boarden! jemigdepemig!! 

uiteindelijk een dik uur later vertrokken. De vlucht verliep vlot, Sven heeft vier films uitgekeken! Maayke en Richard hadden mazzel dat zij op een plek mochten zitten met extra beenruimte, die niet verkocht was. Dat reisde relaxt en vooral minder opgevouwen. 

De aankomst op O'Hare vliegveld van Chicago was weer een wedstrijdje rennen. Omdat het vliegveld onbekend maar vooral heel groot! Er waren wel 5 platformen die met monorail bereikbaar waren. Maar goed, ook daar weer nét op tijd. En dit keer zitplaatsen bij het raampje, ook leuk!! 

Las Vegas was gelijk Las Vegas: de gokkasten stonden al in de aankomsthal! Het was er groot, druk en vooral warm! Met een taxi naar ons hotel waar we maandagavond 18.30 uur aankwamen. Prima hotelkamers, fijne bedjes, goeie douches. Het plan om the Strip op te gaan op maandagavond lieten we maar varen. We waren allemaal te moe en gingen om 21.00 uur slapen. 

Een flinke dag reizen. 

-foto's/filmpje volgen zsm, nu slechte internetverbinding-

Reacties

Sieta 21-07-2022 11:07 {{button-64248}}

Leuk om jullie te volgen!

Henny Westera 21-07-2022 13:27 {{button-64252}}

Hopelijk wordt het nu meer relaxen, wat een gehaast en de ergernis op Schiphol wordt alleen maar erger

Ronald en Ilona 21-07-2022 14:00 {{button-64254}}

Leuk om jullie reisverslag hier te kunnen volgen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan