Yosemite: fantastisch mooi!!

Door Familie Borgmeijer - 01-08-2022 04:38

Hallo allemaal,

Terwijl we in San Francisco zijn aangekomen, nog even een reisverslag van het mooie Yosemite. Daar kwamen we tijd te kort!

Op weg naar onze camping kwamen we verschillende brandweerwagens tegen, of teams die de bossages/bermen controleerden. Maar onze weg ernaartoe (highway 140) was geopend en zonder problemen konden we op de plaats v bestemming komen. Rook zien deden we niet, wel af en toe wat rookgeur opgepikt, maar t viel allemaal reuze mee!

we reden langs grote stukken afgebrand bos en dan besef je pas goed dat: Het een heel mooi natuurpark is, met goed aangegeven wandelpaden (trails) voor lange en kortere wandelroutes.
Thomas, Richard en Sandra zijn naar de waterval geklauterd over de rotsen. Onderaan de waterval ging men zwemmen, heel koud! 

In het park verschillende haltes met de shuttlebus gestopt, onder andere voor een lekkere lunch maar ook bij het Cathedral strandje. Daar kwamen we een groep herten tegen! fantastische beleving!!

 


 

Op zondag 31 juli rijden we naar San Francisco, waarvan we al weten dat het een complete tegenstelling zal zijn van onze eerdere campings. Een kampeerplek op een plaat asfalt...ipv de mooie plekjes in de natuur. 

Verslag van San Francisco volgt vanzelf :-) 

Greetings,

Family Borgmeijer

 

Reacties

Melissa 01-08-2022 06:42 {{button-64887}}

Stoer van je Sven, zo tussen de dieren 💪🏻.
Heel mooi.

Lineke 01-08-2022 08:02 {{button-64894}}

Wat fijn dat jullie het park gewoon konden bezoeken. Wat is het daar mooi he? En die groep herten! Zo dicht langs jullie heen, heel stoer dat jullie zo stil blijven staan om ze langs te laten lopen.

Sieta 01-08-2022 08:48 {{button-64898}}

Prachtig foto's weer een filmpjes..
En de mannen heel stoer wachten 👏👏
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan