Los Angeles: Universal studio's

Door Familie Borgmeijer - 11-08-2022 03:51

Hello luitjes,

Op zondag 7 augustus kwamen we aan bij de laatste camping: Hollywood RV park. De gastheer was Steve, op de recensies hadden we al gelezen dat het een hele vriendelijke, behulpzame man was. En dat was ook zo...maar hij hintte op de stroepwaffels haha, want dat vond ie zo lekker van al die Nederlandse gasten. Er stonden aardig wat RV's met Nederlandse gezinnen op de camping. Alleen was ie vergeten aan ons de wifi code of zelfs maar de sleutel van het douchegebouw te geven. Via de Nederlanders kregen we dit natuurlijk wél voor elkaar en hebben we van alle faciliteiten gebruik gemaakt, inclusief gratis flipperkast in een airco-recreation-room ;-) 

De tickets voor Universal studio's had Sandra via een Groupon-actie op de kop getikt. Maar een paar dagen van tevoren toch nog eens goed kijken en staat 'non-peak season' er op, terwijl wij natuurlijk in de drukke augustus maand naar binnen willen. En ja hoor, navraag bij Groupon: dit tickets zijn niet geldig op 8 augustus 2022! GRRRRR!! Toch besluiten we met een Uber naar het Universal complex te gaan en bij de customer service voor $100,-- tóch voor ons allen toegang. Hier waren we errug blij mee! 

Universal studios is mega groot! Ik denk dat de Efteling er wel vijf keer in past. En nog zijn ze niet klaar met bouwen: in 2023 is er een groot deel met thema supermario gereed. Nu hebben we rondgewandeld in Parijs, bij de huisdiergeheimen in NewYork, bij Bart Simpson en zijn familie in Springfield, bij de Minions en Gru, Harry Potter en zijn Zweinstein, the Fast&the Furious en niet te vergeten Jurasic Park. Alles vooral met roltrappen doen, in de schaduw blijven of onder de vernevelingsventilatoren doorlopen, insmeren met zonnebrandcreme in de wachtrij en water drinken. 

We begonnen met de studiotour, en hebben simulatie meegemaakt (3D) van KingKong en Fast&Furious, helemaal the bomb voor the boys! 

Het langste wachten (120 minuten) was voor Jurasic Park ride, maar die was erg leuk! 

Erg leuk maar ook helemaal nat, tot op onze onderbroeken en sportschoenen!! Maar wel heel gaaf om samen mee te maken, want we hadden het niet verwacht zó nat te worden. Even daarvoor hadden we de chinezen nog uitgelachen vanwege hun poncho's!!! 

Na een lange dag, rond 19.30 uur weer terug naar het RV park, op maar 35 minuutjes Uber-afstand....;-) Echt ontzettend gave dag geweest!! 

Op dinsdag 9 augustus staat LA weer op de planning, maar nu voor de sightseeing hotspots. 

Bye! 

Reacties

Tanja 11-08-2022 06:40 {{button-65406}}

Gaaf zo met elkaar. Top hoor.🥰

Lineke 11-08-2022 08:51 {{button-65414}}

Wat fijn dat jullie toch naar Universal studio's konden. Wat een belevenis!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan