Seattle dag 2

Door Theo en José - 26-06-2022 05:01

25 juni 2022; vandaag hoeven we niet te rijden. We blijven nog een dag in Seattle. Het zou een hele warme dag worden. Alle tijd genomen voor het ontbijt en daarna naar het winkelcentrum gelopen voor de koffie. Nog een paar laatste dingen gekocht voor het eten want nu is het alleen nog zoveel mogelijk opmaken. Gisteren nog eea achtergelaten bij Annemiek. Ik had in Nederland  een groot stuk kaas laten sealen voor Annemiek waar ze heel blij mee was. Leuk toch. Daarna lekker buiten gegeten en toen heb Ik maar eens mijn boek gepakt. Heerlijk zitten lezen in de schaduw. Theo was nog bezig geweest met de foto's maar krijgt ze niet doorgestuurd. De WiFi is hier heel slecht. Ik kan met zijn WiFi nog wel een bericht sturen maar foto's lukt niet. Uploaden trekt een te zware wissel op het internet. Hopelijk komt er nog een gelegenheid. Annemiek vroeg of wij nog naar down town Seattle wilden.  Zou wel moeilijk zijn met die grote camper. Er was nog een mogelijkheid dat wij een stukje moesten rijden, de camper ergens parkeren en met light rail train naar het centrum konden gaan. Maar dat kostte toch verhoudingsgewijs veel tijd en er waren veel demonstraties vanwege de nieuwe abortuswet. Annemiek en meerdere collega's hebben hier nu volop mee te maken. Heel triest want het betekent dat vrouwen die een kind verwachten en medisch gezien geholpen zouden moeten worden door een abortus dit niet langer is toegestaan waardoor de kans op overlijden van de vrouw fors is toegenomen. Als de abortus toch plaatsvindt kan het zijn dat ze hiervoor aangeklaagd worden of ze moeten zelf bewijzen dat het noodzakelijk is. Wij vonden een rustdag ook wel eens fijn en hebben het vandaag goed naar onze zin gehad. Geen behoefte aan de stad vandaag. Wel fijn dat Mieke ons gisteravond heeft meegenomen. Zo hebben we toch nog wat gezien. Inmiddels alweer 20.00 uur. We gaan een rustige zwoele avond tegemoet. Morgen verder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

Reacties

John en Marij 26-06-2022 09:07 {{button-63245}}

Het einde van een bijzondere reis komt in zicht helaas. Zullen jullie verhalen missen. Geniet van de laatste dagen daar.

Henny van Oostrum 26-06-2022 11:39 {{button-63247}}

Hoeveel kilometers hebben jullie inmiddels al wel niet afgelegd?
Fijn dat je familie ontmoet hebt.
Wanneer vertrekken jullie weer naar het kleine Nederland?
Hartelijke groet van Henny op zondag 26 juni om 11:40 uur.

sjef potters 26-06-2022 12:02 {{button-63249}}

De nieuwe abortuswet is een grote schande voor een land als Amerika. Heeft Trump toch zijn zin gekregen. Nu nog de voorbehoedsmiddelen in de ban en het homohuwelijk en Amerika is definitief terug in de Middeleeuwen. Helaas gaat daar een hele generatie last van hebben. Maar goed, dat verandert niets aan het feit dat het een geweldig vakantieland is.

Monique 26-06-2022 12:06 {{button-63250}}

Goed om ook een rustdag te nemen na al die vele kilometers onder de wielen en voeten.
En geweldig om jullie reis(ervaringen) vanaf een afstand te mogen volgen. Ik ga ze nog missen
Ik wens jullie nog heel fijne laatste dagen daar en heb een goed terug vlucht.
Liefs Monique
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan