Dinsdag 7 juni

Door Goud - A couple of months ago

Ha allemaal, op zaterdag onze camper opgehaald, na een korte uitleg van de nedrlandse Wendy, wiens hele levensverhaal gehoord hebben, kregen we de camper mee. Drie sleds zo waar, met achterin een groot bed.

eerste camping was rv park Campinalo,gelukkig hadden we detom tom bij ons en een goede uitleg van een plaatselijke meneer omdat ze met de weg bezig waren.

Winkelcentrum was op loopafstand en zodra we uitgepakt hadden zijn we daar naar toe gelopen , pizza en sushi, weggespoeld met een lokaal biertje , kon slechter.

Weer was regenachtig en na goede nacht in de ochtend eerst boodschappen gedaan bij de Walmarten daarnanaar de pont gereden bij Horse shoebay, en zowaar zonder reservering een plekje voor de veerboot van tien over half elf. Gelukkig geen plan b of c nodig.

Rustige overtocht,en na twee uur varen in Nainamo aangekomen en daar op ons gemakje naar een provinciaal park gereden , Lake Cowichan river provincial park.Heerlijk rustig, en het avondeten had ik toch nog last van de jet lag,rond 10 uur al naar bed. Wel de firepit aangehad, maar heb we een bijl bij de buurman moeten lenen.

Op maandag zijn we na een goed ontbijt via port Renfrew naar het volgende bc park gereden ,Juan de Fuca.de weg erna toe was een beetje smal , halverweg kwamen we een truck met oplegger gevuld met boodstammen tegen wat niet paste, hij moest een paar honderd meter achteruit, een beetje als op de televiesieserie . Dico onderweg nog gebeld en gefeliciteerd met zijn verjaardag.

gelukkig ging het goed. 

Op de camping een trail gelopen naar het strand ,aan de overkant zagen we de kusi van Amerika, oplypic Park. Alleen een slangetje gezien..

In de avond heeft As weer een lekker maaltje klaar gemaakt en na een paar uur bij het vuur gezeten te hebben zijn we naar bed gegaan.

Vandaag op pad naar goldstream provincial park in de buurt van Victoria waar we morgen naar toe gaan , we blijven daar twee nachten als er plek is. Wifi is een ramp hier, we zitten bij een sportschool in Sooke , tot snel. Mooie filmpjes van Maas gezien , llief hoor.

 

 

Reacties

Ma A couple of months ago

fijn om weer wat te horen Wat een schatje is Maas hé .Nou ik hoop dat alles goed gaat. Veel plezier

Wouter sr A couple of months ago

Wat ik zolees gaat alles goed geniet er van groetjes

Annie en Anne A couple of months ago

Fijn dat alles goed gaat, met gijs gaat ook alles goed.
Bij ons is het erg wennen zonder Senna.
Het is stil zonder haar.
Hier ook een week met veel buien.
Maar de zon komt er weer aan.
Doe rustig aan.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!