Donderdag 9 juni duncan

Door Goud - A couple of months ago

Goedemorgen ,

We hebben dinsdagmiddag een plekje gevonden op bc park Goldstream , een kleine 20 km van Victoria . Was wel even zoeken maar weer schitterend ,een park met douches zodat we iets meer ruimte hadden dan in de camper.

As heeft natuurlijk weer pech, gaat ze haar haar wassen was haar douche koud. In de avond vuurtje aan , gezellig zo.

Op de camping een trail gedaan naar een waterval, schitterend.

op woensdag zijn we naar Victoria gegaan, camper neergezet bij een groot stads park( beacon hill park)  en daarna naar downtown gewandeld , leuk om langs de haven te lopen en daar de watervliegtuigen aan zien komen en de whaletours te zien vertrekken in een zodiac. Daarna naar chinatown , de oudste nederzetting van chinezen in canada. Lekker bakje koffie gedronken en daarna gegeten bij de black swan , fish en chips en een burger.

Daarna op ons gemakje weer terug gewandeld , in Beaconpark waren de eekhoorns zo brutaal dat ze tegen  mijn broek  omhoog kropen , en op het eind nog een hert gezien , raar he, midden in de stad terwijl er veel mensen hun hond aan het uitlaten waren. 

In het visiterscentre de weg gevraagd naar Carter , een babyzaak. Was op de weg naar de camping dus dat kwam mooi uit. Druk hier en in de shoppingmall aangekomen was Carter helaas wegens een verbouwing twee dagen gesloten , jammer maar helaas .

op de camping aangekomen vuurtje gemaakt en tostis op het rooster, lekker..

Vandaag donderdag , we zijn via Duncan ,Nainamo op weg naar het noorden, net even getankt , hier ook geen grapje 2,30 dollar per liter , ging 155 liter in.

Nu gestopt bij een visitorscentre in Duncan waar ze goede wifi hebben, tot snel.

 

 

Reacties

Ma A couple of months ago

leuk die verhalen en dat alles goed gaat Jenny heeft gisteren ook Rendieren gezien maar heeft slechte ontvangt nou liefs Ma

Jenny van Vliet-Goudswaard A couple of months ago

Hoi wij zijn inmiddels gearriveerd op het hoogste punt van de wildernisroute in Stekenjokk. Prachtig in sneeuw , samidorp bezichtigd ennrendieren gespot. Jullie ook veel plezier daar!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!