A roadtrip west Canada Liselot/Alice 2022 Door Liselot & Alice 2022

Deze reis begon eigenlijk al in januari 2022 toen we, op de gespaarde frequent flyer punten, in een opwelling tickets boekte voor Vancouver west Canada. Ik, Alice, was daar in 1970 geweest en had daar bijzondere herinneringen aan. En samen hadden we twee reizen naar de VS gemaakt. Een naar Wachinton DC, San Fransico en Las Vegas. De tweede, een kampeerreis met onze tent, starte en eindigde in Salt Lake City en bezochten we Brice, Zion, Grand Canyon, Arches, Rocky Mountains, Black Mountains (Wind Cave), Cody, Yellow Stone en de Tentons. De zin in een nieuw avontuur borrelde op toen we tijdens de beperkingen van covid de foto's van deze reizen bekeken.

En zo begon al in januari het zoeken naar de invulling van deze reis. Onze overweging was daarbij genieten van het landschap de flora en fauna door in elk park een paar nachten te verblijven en het park te voet of met public transport te bezoeken. Ook wilde we een aantal dagen in Vancouver verblijven en daarbij Victoria bezoeken. Omdat we meer comfort wilde dan de tent maar toch het plezier van buiten verblijven nog beleven is het een camperreis geworden. Uiteindelijk is het de route geworden zoals op de kaart weergegeven.

We vliegen op 14 juni met de KLM naar Vancouver en op 17 juni halen we onze camper op. Op 5 juli brengen we de camper terug en 's middags 7 juli vliegen we terug.

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan