Dag 4

Door Liselot & Alice 2022 - 20-06-2022 00:20

Vandaag de camper ophalen. Omdat we laat waren met het reserveren van een tijd staan pas om 14.30 in de planning. Dat is teleurstellend omdat er weinig tijd overblijft om op onze bestemming “Hope” rond te kijken. De rit met het openbaar vervoer naar het ophaalpunt van Canadream op een industrie terrein in Surrey duurt 1,5 uur. We moeten 2 maal overstappen. Na enkele administratieve handelingen en een uitleg van alle systemen van de camper kunnen we om 15.30 de reis beginnen. Via internet hebben we een Wal-mart supermarkt opgezocht voor het inslaan van eten en kampeerstoelen. Het is onze eerste doel. Daarna op weg via highway 1 naar Hope. Helaas een verkeersongeval geeft veel oponthoud. Ook moeten we onderweg een van de ruitenwissers vastmaken. Erg slordig van de verhuurder. Door dit alles komen we pas om 21.00 op de eerste campground aan. Het is wel een mooie plek. In de bergen en bossen. Er wordt al gewaarschuwd voor beren. Liselot maakt een salade en we eten er brood bij. Het was een vermoeiende dag en we kruipen direct daarna in de slaapzak. Morgen  naar Kamloops 220 km verder de bergen in over de Coquihalla pas 1250 meter hoog.

 

 

 

 

Reacties

Bart en Lucia 20-06-2022 20:42 {{button-63050}}

Hoi Alice en Liselot, wij volgen jullie al vanaf het begin.
Nu komen jullie op een aantal plekken waar wij ook zijn geweest en weten wat jullie ervaren. Een groots land met ruige natuur en hele aardige bevolking.
Even een weetje, in Hope, liggend in Canada, werd het begin van de eerste Rambo film, wat gaat over een amerikaanse vietnamveteraan opgenomen!

Groetjes en tot horens Bart en Lucia

Ines voets 27-06-2022 14:10 {{button-63285}}

Lieve mensen,
Wat een bijzondere reis en wat een mooie plekken.
Fantastisch om te beleven samen en vast te leggen.
Ik ben nu opnieuw aan het lezen. Het hele verhaal kan ik nu volgen op mijn tablet en ik geniet ervan. Zo geweldig mooi. TOP!! En heel fijn om alles mee te beleven.
Heerlijk! Liefs uit Leiden en tot de volgende stop. 💕🌹🤗
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan