A roadtrip west Canada Liselot/Alice 2022 Door Liselot & Alice 2022

Deze reis begon eigenlijk al in januari 2022 toen we, op de gespaarde frequent flyer punten, in een opwelling tickets boekte voor Vancouver west Canada. Ik, Alice, was daar in 1970 geweest en had daar bijzondere herinneringen aan. En samen hadden we twee reizen naar de VS gemaakt. Een naar Wachinton DC, San Fransico en Las Vegas. De tweede, een kampeerreis met onze tent, starte en eindigde in Salt Lake City en bezochten we Brice, Zion, Grand Canyon, Arches, Rocky Mountains, Black Mountains (Wind Cave), Cody, Yellow Stone en de Tentons. De zin in een nieuw avontuur borrelde op toen we tijdens de beperkingen van covid de foto's van deze reizen bekeken.

En zo begon al in januari het zoeken naar de invulling van deze reis. Onze overweging was daarbij genieten van het landschap de flora en fauna door in elk park een paar nachten te verblijven en het park te voet of met public transport te bezoeken. Ook wilde we een aantal dagen in Vancouver verblijven en daarbij Victoria bezoeken. Omdat we meer comfort wilde dan de tent maar toch het plezier van buiten verblijven nog beleven is het een camperreis geworden. Uiteindelijk is het de route geworden zoals op de kaart weergegeven.

We vliegen op 14 juni met de KLM naar Vancouver en op 17 juni halen we onze camper op. Op 5 juli brengen we de camper terug en 's middags 7 juli vliegen we terug.

In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!