Universal studio’s

Door Patricia - 15-07-2022 02:21

Donderdag 14/7

Na wat nachtelijke escapades met de bank.. van 02.00 tot 7.45 in de ochtend.. eerst via de chatfunctie later toch maar bellen.. het is weer bijzonder maar niet echt op te lossen blijkbaar.. gelukkig bestaat er nog een creditcard en het blijft op goed geluk je bankpas proberen. 
 

onze eerste Lyft rit geboekt (tegenhanger van Uber), wel spannend bij wie je in stapt maar goed een goed gevulde fles water kan ergens voor dienen met een paar spierballen.. maar niet nodig gehad: vaktangh kwam ons oppikken keurig op tijd en we werden voor de deur afgezet. Niet verkeerd en dat voor "maar" 20 dollar incl fooi want daar leven ze van hier.

Warner brothers heeft er echt weer wat moois van gemaakt wauw! De studiotour van een uur was echt spectaculair, in een autotrein over de echte sets/ opnamehallen waarvan er een paar mede ingericht waren voor de special effects tour, compleet met vechtende dinosauriërs (bus schudde alle kanten op en in rondom 3D effect!) Jaws kwam ook nog even langs en een neerstortend plafond met vrachtwagen en de daarbijbehorende fik geluid water en schud opties.

 

Jara wilde graag in de Harry Potter achtbaan die zich in het zweinsteinkasteel bevond. Eerst even aan het boterbier gezeten, de calorieën plakte meteen aan je kont maar goed was wel lekker!

toen naar jurrassic world dit is gelegen aan de Lower lot waar je alleen kon komen door 3 mega roltrappen naar beneden te nemen, echt Jurrassic park style! daar even wat gegeten voor ons small porties en de rest ging met afgeladen trays met bijna dinobotten (turkey leg) richting zitplaats. Knap dat die stoelen het houden!

Jara ging in de single Mummy ride en siem en ik een poging tot de transformers 3d show, althans dat dachten we.. totdat ik een bord zag met wat deze attractie toch allemaal deed zijn we maar weer uit de rij gegaan.. 

De hitte begint er inmiddels aardig in te hakken dus onderweg lekker even onder de vernevelaars gestaan, doen ze goed daar! De laatste show bekeken, ook een special effect show waarna we weer een Lyftje hebben besteld en weer naar het hotel zijn gereden. 
 

Morgen middag de camper ophalen, was nog even gedoetje met een afspraak maken om hem op te halen, al 2 dagen continue in gesprek toon.., maar gelukt. Om 13 uur pikken we hem op en dan verwacht ik rond 14/14.30 weg te rijden richting onze eerste camping, dan begint het avontuur pas echt!

 

Reacties

Erik en Kelly 15-07-2022 06:52 {{button-63917}}

Het zal je maar gebeuren dat je die camper last minute niet kan ophalen....!! Pfff. Erg leuke verhalen en dan straks écht op avontuur met de camper, heel veel.plezier!

Roos 15-07-2022 07:25 {{button-63918}}

Ik kan hier prima aan wennen, bij het wakker worden een nieuw bericht. Leuk zeg! Jullie zijn er gelijk goed ingedoken. Wat een gedoe dat bellen met de bank. Ik had bedacht dat dat redelijk vlot op te lossen zou zijn. Succes met de camper inspectie en de eerste kilometers! Heel benieuwd naar die verhalen. Slaap goed!

Marjo 15-07-2022 07:39 {{button-63922}}

Spannend allemaal! Zal ook wel lekker zijn om te gaan rijden. Groetjes van Soof.

Opa 15-07-2022 16:40 {{button-63936}}

Een geweldige ervaring, deze reis.
Wat zullen jullie hiervan genieten. En de excursies completeren het gebeuren. Heel veel plezier 👍😄🤓
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan