Ten X campground

Door Patricia - 21-07-2022 02:55

Dinsdag 19/07

zo na heerlijk 3x wakker getoeterd te zijn door treinen was het rond 11 uur weer tijd om te vertrekken van de he and canyon railway rv campsite.

na wat puberstrubbelingen.. iets met wifi.. en een lange dag.. en uberhaupt het reizen wat ze nog nooit hebben meegemaakt had ik na een kort nachtje besloten even op de rem te trappen.. duszz even puberdingen doen ipv wandelen en bomen kijken ;)

er was in williams genoeg te doen maar de een wilde dit en de ander dat en.. dus ik zei na 1000 tellen.. kies iets wat jullie beide leuk vinden: schieten op de schietbaan. Prima! Mag hier vanaf 10 jaar.. bizar! En echt niet met water pistooltjes hoor.. 

ik afspraak gemaakt en wij erheen, op de route kwamen we nog mqueen auto tegen, erg leuk! Echt een western stadje.

de kids lekker even geschoten op de baan en de beste man Reese was verbaasd hoe goed ze konden schieten.. ik met een beetje rood op de wangen zei dat we wel eens oefenen met een buks 😅. Allebei de schietschijf mee als bewijs en foto's en hup onderweg een uurtje rijden naar campground ten x die dichtbij de grand canyon ligt. Even een kleine d tour naar het helikopter vliegveld (zijn we maar niet gaan doen.. 1000 dollar voor 20 min..) en toen de camper lekker geparkeerd.. althans lekker.. we hadden nogal last van wespen.. maar goed nadat de zon vertrok zijn we even gaan wandelen, meteen een coyote gespot en verderop 3 Elks (ongeveer een edelhert bij ons) prachtige beesten! Even geld in een envelopje gedaan en id gele paal gestopt (soort betaalpaal)  Daarna terug (had beloofd een korte wandeling te maken..) toen met gevaar voor eigen leven de bbq aangestoken en wat hamburgers en spareribs klaargemaakt. Wel binnen op moeten eten want er waren honderden wespen!
lekker vroeg gaan slapen. Net zoals alle anderen want het was druk op de campsite!

 

 

Reacties

Roos 21-07-2022 08:28 {{button-64230}}

Wat goed en fijn om even “pas op de plek” te maken. Kan me voorstellen dat dat even fijn is. Alles is zo anders en nieuw, een hoofd vol indrukken. Mooie beesten hebben ze Amerika maar die 🐝🐝 mogen ze houden. Vandaag weer een stukje rijden? Zo ja, kalm an en geniet van de route en zo niet, pas op voor de wespen😉

Saskia en de rozen 21-07-2022 11:03 {{button-64247}}

Tja, lastig die wespen. Hier komen ze soms ook even meeeten. Benieuwd naar de volgende dag.

Opa 22-07-2022 10:06 {{button-64308}}

Ja, van het pubergedrag hebben ze nog wel even last. Prima opgelost met schieten op de schietbaan. Wel een ervaring! Sterkte voor de rest van de trip!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan