Bakersfield

Door Patricia - 06-08-2022 02:29

Vrijdag 5 Augustus,

Op naar ons laatste dagje in de Camper. We hebben plannen gemaakt om nog 1 uitje te doen en daarna lekker te gaan zwemmen en chillen en opruimen..

op naar Californie living museum, 3 uur rijden maar verliep als een zonnetje. Rustige en van normale kwaliteit highway dwars door prachtige velden van pistache & amandelbomen. Ook waren de bermen weer prachtig voorzien van woestijn wilgen deze dragen bloemen. Kortom geen straf dit keer.

Aangekomen bij het museum, whop zo de 48 graden in.. poeii even wennen. Maar goed maar eens kijken hoe de dieren erbij zitten. Het is een kleine dierentuin met veel dieren maar helaas in veel te kleine verblijven en ze hadden het zo warm.. arme diertjes.. voor de mensen (die er overigens ook bijna niet waren) een mistspray opgehangen, dit hadden ze beter voor de dieren kunnen doen. Naast de dieren hadden ze ook een mooie collectie bomen en planten. Na een uurtje hadden we het alweer gezien. 
 

We moesten nog 20 min tot de camping, was ook weer goed te doen, inmiddels rond centrum bakersfield drukker en rond de spits maar inmiddels ben ik wel wat gewend.

na aankomst even inchecken (overigens de meest kille KOA camping gastvrouw die we hebben gehad, had t drukker met dr make up dan met de gasten. Hup blaadje werd in mn handen geduwd en hup naar plek 208. Snel gevonden, snel neergezet, snel omgekleed en plons dat zwembad in. De stoom kwam er nog niet niet vanaf. We moesten wel enorm lachen om Siem zn opmerking over 2 nogal volle dames: kijk mam die misten ze nog in de dierentuin.. 🤭.

nou ja ze hebben er niks van gemerkt maar wij vonden t wel grappig.

zo even de laatste jaja pannekoekjes maken en watermeloen eten en dan is de koelkast nagenoeg leeg.. 

morgen nog 2,5 - 3 uur (we moeten dwars door LA.. zal wel druk zijn) naar El Monte om de RV camper weer in te leveren. Daarvoor nog ff alles legen en schoonmaken dus een carwash moet gezocht worden. Laatste keer tanken en dan bye bye!

 

Reacties

Marjo 06-08-2022 08:15 {{button-65143}}

Bijna afgelopen! Enige troost: het blijft hier lekker weer alhoewel misschien hebben jullie intussen liever storm en regen! Alvast goeie veilige reis!

Roos 06-08-2022 08:29 {{button-65149}}

48 graden!! Man dat zou mijn feest niet zijn. T is maar goed dat jullie weer naar huis komen.😉
De dierentuin klonk inderdaad wat zielig (living miseum) . Geniet nog even van t laatste ritje. We zien jullie graag weer als jullie terug zijn. 😘

Opa 06-08-2022 13:13 {{button-65161}}

Sterkte met alles en goede terugreis.

Saskia en de rozen 06-08-2022 14:54 {{button-65165}}

Goede terugreis en welkom in Epe

Mip 06-08-2022 15:57 {{button-65170}}

48!graden - niet te doen - vind 25 al over de top 🤣- wat hebben jullie t heerlijk gehad. Genoeg misstanden ook gezien en gras is niet groener bij onze Amerikanen denk ik dan maar - afijn vast welkom terug en tot dinsdag !!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan