On road through The Rockies Canada Door Gerard en Jodi

Met als kop 'On road through The Rockies Canada' gaan we proberen om een leuke blog bij te houden van onze belevenissen in Canada. Op het moment dat ik de startpagina schrijf zijn we bezig met de laatste voorbereidingen. Online inchecken voor vliegtuig en camper en voor de rest 'Go with the flow'. Niet helemaal, want de meeste campings hebben we toch maar vooraf geboekt. We zijn daardoor wat minder flexibel, maar het scheelt een hoop stress wanneer je 's avonds nog op zoek moet naar een RV-park voor de overnachting.

We vliegen vanuit Amsterdam naar Frankfurt met Lufthansa en van daaruit naar Vancouver Airport. We verwachten daar toch enigszins gaar uit het vliegtuig te stappen, dus dat wordt een taxi naar Vancouver Downtown. De dag erop gaan we Vancouver verkennen per fiets en op woensdag 31 augustus staat onze camper klaar en hopen we dat de wet van Murphy ditmaal niet van toepassing is. Voor de insiders: ons camperavontuur in Amerika verliep niet geheel vlekkeloos............

Alvast veel leesplezier en uiteraard vinden we het leuk om af en toe een berichtje te ontvangen! Schrijf je even in op de malinglijst, dan ontvang je een e-mail wanneer er een nieuw bericht aan dit reisverslag is toegevoegd.

Vakantiegroetjes van Gerard en Jodi

Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan