Florida Keys - 11 - 13 september 2022

Door EllyO - 14-09-2022 04:58

Prachtige rit gehad naar Cudjoe Key waar we de komende dagen verblijven. Is best een luxe park maar Internet werkt er niet. Nagevraagd bij de portier maar dat is toch echt ieders eigen zorg. Na aankomst gaan wandelen en op een soort pier gaan zitten met prachtig uitzicht op het water. Onze camper staat ook aan het water maar dan aan de diverse binnenkanalen. Je kunt je eigen bootje zo bij je huisje dan wel camper hebben liggen. Maar wij hebben geen bootje (gelukkig maar). De dag na aankomst een Uber genomen naar Key West. Heerlijke dag daar doorgebracht. Is een geweldig leuke plek. Henk vindt het zelfs leuker dan New Orleans. Weer veel gelopen en ook de Hop-on-Hop-off bus genomen. Midden op de middag was er een giga regen- en onweersbui. In no-time reden de auto's tot aan de bodemplaten in het water. Mensen trokken hun schoenen uit en liepen tot over de enkels in het water. Toch nadat de regen eenmaal stopte was het water snel gezakt. Het rioleringssysteem daar werkt kennelijk goed. Heerlijk gegeten en gedronken. Keileuk allemaal.

Vandaag besloten om de derde nacht niet  op de Keys te blijven. Het zwembad was voor deze week gesloten ivp onderhoud. Internet deed het niet dus dat was ook ruk. Zouden na de Keys 2 nachten in Hollywood (bij Miami verblijven maar hebben dat omgezet naar 3 nachten. Zijn daar nu. Het was een heel zonnige droge dag maar nu onweert en regent het alweer een paar uur. Hebben een auto gehuurd om de komende dagen in Miami en omgeving door te brengen. Hopen dat het weer mee wil werken. Hoorden achteraf van de mevrouw waar die plaats op de camping was dat er een modem was maar die zat in een kist met een cijferslot. Ze had een paar keer in de afgelopen weken willen chatten maar ik had daar niet op gereageerd. Haha. Mijn fout dus. 

Is nog een story die ik nog niet heb verteld: een week of zo geleden is de afdekglasplaat van het kooktoestel ontploft. Henk had wat kip uit een doggybag opgewarmd. 1 koekenpan met een paar kippenvleugels. Gas was al uit en plof zegt de glazen plaat. Wisten niet wat ons overkwam. Stond gewoon omhoog aan de achterkant. Overal van die kleine stukjes glas. Puf. Hebben alles uiteraard opgeruimd - was wel een klusje - maar later kwamen er nog stukjes onder de slide-out vandaan. Hebben de verhuurmij ingelicht en die zei dat het gasstel nog gewoon te gebruiken is. Maar dat durft Henk niet aan. 

Vandaag weer geprobeerd te FaceTimen maar dat gaat dus gewoonweg niet.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan