Van Bryce Canyon NP naar Grand Teton NP mag je Antelope Island State Park niet overslaan

Door Gerald en Marja go West - 13-09-2022 06:22

Maandag 12 sep 2022


Vanmorgen vroeg opgestaan want we gaan op weg naar Grand Teton NP en Yellowstone NP. Om deze lange afstand te knippen hebben we een overnachting ingelast op Antelope Island State Park in de omgeving van Salt Lake City. En dat blijkt een goede keuze. Een groot deel van de dag afstand ging via de Interstate 15 North. En dat schiet op kan ik zeggen. Tot aan Provo was de snelweg erg rustig. Je mag er 80 mile maar onze kruissnelheid met de camper lag op 70. Als je hiervoor kiest weet je dat je wordt ingehaald. Grote trucks, soms met 2 aanhangers en daardoor lengtes van wel 25 tot 30 meter, halen je zonder blikken of blozen op volle snelheid in. Vanaf de voorsteden van Salt Lake City werd het drukker en drukker. Met 6 banen naast elkaar passeer je de hoofdstad van Utah.

We hebben de afslag Syracuse genomen op weg naar onze campground Bridger Bay. Hierover later meer. Eerst gestopt bij de Super Wal Mart voor wat boodschappen. Omdat Marja nog een wasje wilde doen moest er ook een droog rek komen. Typisch zo'n ding dat bij de camper inventaris hoort maar er niet bij zit. Na een klein half uurtje Wal Mart, we weten nu hoe deze winkel in elkaar zit, zijn we doorgereden naar Antelope Island. Mooie aanrij route door het Great Salt Lake.

Aangekomen op onze gereserveerde plek Bridger Bay 54 werden we aangenaam verrast. Bijzonder ruime camper plek waarbij onze RV op het asfalt staat. We hebben water en stroom en kunnen dumpen op een centrale plek aan het begin van de campground. Iedere plek heeft een overdekte picknick tafel en een fire pit. Het uitzicht is fantastisch. De toilet- en douche voorzieningen zijn netjes en schoon. We zijn blij met onze keuze. Deze camping is een aanrader.

De eerlijkheid gebied te zeggen dat we waren gewaarschuwd voor muggen, sterker nog, voor hordes muggen. Gelukkig moet de eerste mug ons nog komen lastig vallen. Ze zijn er eenvoudig weg niet. Antelope Island is bekend om de grote kudde Bisons die hier rondlopen. We hebben er al verschillende gezien. Blijft een mooi gezicht. Omdat we komende dagen in het gebied Yellowstone zijn zullen er daar waarschijnlijk nog vele volgen. Daar kun je alleen maar naar uitkijken.
 


 

 

Reacties

René en Ilonka Go South 13-09-2022 07:41 {{button-66336}}

Een heel andere omgeving, wat gaan jullie mooie verschillende natuur plaatjes meemaken deze vakantie.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan