Dag 19: 23 september. Revelstoke - Glacier National Park

Door Dirk en Paula - 24-09-2022 06:43

Het wordt vandaag een mindere dag wat het weer betreft. Het is reeds bewolkt als we opstaan. 
Maar daar trekken we ons niets van aan zolang het droog blijft.
Onze eerste wandeling wordt de 'Meeting of the waters' trail. Op een bepaald moment komen we aan een bruggetje waar twee watervalletjes samen komen. De trail volgt volledig de rivier waar vele rotsblokken het water alle kanten doet uitgaan. We zijn net op tijd terug bij de camper als het even begint te regenen, gelukkig is het maar van korte duur. Hop naar de volgende trail, maar deze was zo slecht aangegeven dat we er voorbij waren voor we het beseften en omkeren met een camper is niet zo evident. Dan maar de 'Bear Creek falls' trail. Deze route daalt 62m af naar een mooie waterval. Het gaat echt stijl naar beneden. En al wat je daalt moet je ook weer naar boven bewandelen, het was stevig klimmen. Maar weer de moeite waard, ook het pad op zich was heel mooi. Dirk vond het een beetje eng, er zou zo maar eens een beer tevoorschijn kunnen komen!
Na onze lunch in de mobilhome rijden we door naar Golden. Oeps, Dina had ons verteld hier niet te stoppen omdat het er altijd regent. Dit lazen we achteraf pas in onze notities en hadden daar al  een overnachtingsplaats gevonden. Gelukkig hebben we geen regen gehad en zijn we nog even langs een pad naast de rivier naar het stadje gewandeld, daar hebben we nog een lekkere capuccino gedronken.
Op de camping hebben we nog eens een vuurtje gemaakt en zo is onze dag weer voorbij gevlogen.
Ondertussen zittten we in een andere tijdszone en is het een uur later. 

Reacties

Dominique 24-09-2022 08:01 {{button-66559}}

Klinkt allemaal heel tof! Leuk om een beetje mee te reizen en Paula, jij schrijft heel goed en vlot 👍🏼 Dat leest plezant.
Genieten maar daar! 🇨🇦🍁🐻🍂
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan