Bishop

Door Edwin Jolanda - 12-09-2022 23:41

Een lekkere luie middag gehad , mocht ook wel na zo'n intensieve hike vonden we zelf , de weersvoorspellingen geven vanmiddag ook regen aan  dus we nemen het er van , beetje lezen en om je heen kijken , je ziet vanalles , zo sporten we een cayote die langs en even later zelfs over het kampeer terrein loopt , opeens zijn er geen eekhoorns meer te zien terwijl er normaal rond elke boom wel 3 zijn . Het weer slaat om en buiten word het nu ook kouder dus maar binnen eten vandaag , wel handig dat we die slide out hebben dan word je leefruimte wat groter , savonds nog een potje yatzee ( Jolanda staat 4-2 voor ) en dan vallen de ogen al weer dicht . Niet voor heel lang want twee uurtjes later worden we wakker door een irritante piep , klinkt als een rookalarm waar je de batterij van moet vervangen , maar dat was het niet helaas , een anderhalf uur later komt edwin er achter dat het een alarm is voor de lage batterij stand , deze camping heeft geen hook-up dus we krijgen stroom van een speciale accu , die raakt een beetje leeg en kun je helaas alleen bijvullen door de generator aan te zetten of de RV stationair te laten lopen , niet een goed idee om 1.00 snachts dus alle soorten dekens er voor om het geluid te dempen . Na het ontbijt de volgende dag gaan we weer op pad dus dan vult ie m wel weer bij .

we rijden over de Tioga Pass , een prachtige route dwars door Yosemite NP van rotsen tot weides en meren , echt geweldig om te zien .

rond 13.00 komen we aan in Bishop een typisch Amerikaanse stad  en na een snelle lunch  zoeken we een camping en gelukkig is er nog plek op het diamant rv park 

de vriendelijke dame wijst ons een prachtig plek onder de boom aan , het zonnescherm kan niet uit hier want er staat een behoorlijke wind . 
starks de boel maar even verkennen en kijken we maar we morgen heen gaan .

 

Reacties

Marco 17-09-2022 07:47 {{button-66444}}

haha dan start hij gelukkig dan nog wel de volgende ochtend, spannend momentje lijkt mij
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan