Las Vegas

Door Edwin Jolanda - 14-09-2022 23:30

We hebben nog even getwijfeld over waar we heen zullen gaan , de bedoeling was om ergens rond Baetty een RV park te zoeken maar na wat onderzoek ( Dank oud buuf Hermina , die zijn ook op tour in het westen ) blijkt dat Death Valley afgesloten is vanwege hevige regenval en zelfs stortvloeden. Het was de bedoeling daar even langs te gaan maar aangezien dat niet mogelijk is moeten we even kijken of het wel een leuk dorp is om te blijven hangen. Dat was niet het geval hahaha een spookstadje waar je gerust even een korte pitstop maakt maar daar houd het wel op. We besluiten alvast door te rijden naar Las Vegas , officieel pas morgen op de planning maar we gokken erop dat de geboekt Oasis RV resort vast ook wel al eerder een plekje voor ons heeft . Het is even doorrijden , we zijn in totaal zo'n 5 uren onderweg en onderweg allemaal heuvels en uitgestrekte wegen , een bijzonder gezicht dat door zo'n grote uitgestrekt landschap 1 weg loopt en dat tientallen kilometers lang . Tegen een uur of 15.00 zij we in Las Vegas .  We moeten aan de andere kant van de stad zijn dus komen gelijk inde drukte terecht , het is opletten geblazen en rechts van ons zien we de eerste kop staart botsing al gebeuren . 
Het resort waar we zitten is in een woord fantastisch! Mooi schoon en met een heerlijk zwembad  . We zetten gauw de camper op zijn plek en snellen gauw naar het zwembad , heerlijk water een nog mooier uitzicht . We blijven vanmiddag maar even lekker dobberen . 
na het eten met een uber de stad in want het kriebelt wel. We kijken ons ogen uit , allemaal licht glitter en show ! Echt wauw , we slenteren wat rond en lopen een aantal winkels binnen waaronder de langverwachte M&M store . We kijken de fontein show bij de Belagio en eten een ( behoorlijk duur 12 dollar ) ijsje . Er is genoeg te zien en we hebben nog een aantal dagen gelukkig . Een uur of half 11 terug en nog maar een Bud  light genomen om te vieren dat we zo mooi weg zijn 

Reacties

Marco 17-09-2022 07:49 {{button-66445}}

En de temperatuur wat te doen? Leuke verhalen, fantastisch om mee te lezen

Jolanda 17-09-2022 08:21 {{button-66447}}

Hey ja de temperatuur is prima te doen , graad of 31 , das altijd beter dan wat jullie hadden
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan