Het beste van West-Amerika

Het beste van West-Amerika

Het beste van West-Amerika is de ideale reisgids als je het westen van Amerika echt wilt ontdekken. Nergens op aarde is het landschap zo indrukwekkend en zo afwisselend als in het westen van Amerika. Iedereen kent natuurlijk de Grand Canyon, de Rocky Mountains en de geisers van Yellowstone. Maar er is zoveel meer. Bovendien kan en mag je er de natuur echt beleven. Je kunt er rondtrekken door gebieden waar je je helemaal alleen op aarde waant, kamperen midden in de wildernis, herten, bizons en beren zien en ´s nachts genieten van een hemel met duizenden sterren.

Auteur Jaap van Raffe ging voor het eerst in 1986 naar Amerika. Dat was voor een stage bij de Forest Service in het Gifford Pinchot National Forest in de staat Washington. Daar leerde hij alles over het leven in Amerika, het verblijven in de natuur, de geschiedenis van het Westen etc. Na die stage was hij helemaal verkocht en ging hij regelmatig terug om het Westen verder te verkennen.

Om ook anderen enthousiast te maken en te helpen bij hun reis schreef Jaap van Raffe Het beste van West-Amerika. Een reisgids met precies die informatie die je nodig hebt om een reis naar West-Amerika (Washington, Oregon, Californië, Idaho, Nevada, Utah, Arizona, Montana, Wyoming, Colorado en New Mexico) tot een succes te maken.

Het beste van West-Amerika is een reisgids die je helpt net iets verder te gaan dan je normaal zou doen, waardoor je Amerika nog intenser zult beleven.

€ 19,90 (incl 9% BTW)
Plaats in winkelwagen

Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!