Informatie Wegbrengspecial Best Time RV Canada

Breng een gloednieuwe camper vanaf de fabriek bij Toronto naar West-Canada!

Hieronder lees je belangrijke informatie over deze wegbrengspecial 2019. Lees de informatie zorgvuldig door.

Voorwaarden

  • geldig voor buscamper type CB-21 of CL-21 of één van de jeeps met daktent type CJE of CJH: Bekijk de types
  • ophaallocatie: Toronto, het verhuurkantoor van Best Time ligt naast de fabriek
  • ophaaldata: vanaf 1 februari 2019, de aanbieding is het hele jaar geldig, maar is wel op aanvraag
  • inleverlocatie: Vancouver of Calgary
  • geldig voor buscampers CB-21, CL-21 en jeep met daktent type CJE of CJH.

Inbegrepen

  • gratis one-way kosten
  • Calgary: 3500 kilometerpakket
  • Vancouver: 4500 kilometerpakket

Optionele kosten

  • aanvullende verzekeringen
  • bekijk de voorwaarden en vooraf te boeken extra's [Bekijk de praktische informatie](/onze-reizen/camperreizen/camperhuur/camperverhuurders/canada/best-time-rv-canada/praktische-informatie/

Winterizen

Het komt geregeld voor dat campers die uit de fabriek komen 'gewinterised' zijn. Dat wil zeggen dat alle watertanks leeg zijn omdat deze kunnen bevriezen bij flinke (nacht)vorst. Je kunt het watersysteem dus niet gebruiken: voor afwassen, douchen en toileteren moet je gebruikmaken van de watervoorzieningen op campings tot de temperaturen boven het virespunt zijn. Gebruik je de watertanks toch en ontstaat er schade aan de leidingen of tanks? Dan worden daarvoor kosten in rekening gebracht. Je krijgt hierover uitleg bij het ophalen van de camper. Zodra je in een warmer gebied komt, kun je de camper laten de-winterizen bij een garage. De kosten hiervoor worden vergoed door Best Time RV. Vraag bij het ophalen naar adressen van garages of bel onderweg de Road Assistance voor informatie.

Problemen/klachten onderweg

Bij een Wegbrengspecial ben jij de eerste die in de gloednieuwe camper rijdt en hem dus 'test'. Als er onderweg technische of mechanische storingen optreden, bel je de 'road assistance' van de verhuurder (zie huurcontract) om te bespreken hoe de problemen het snelst opgelost kunnen worden. Het kan voorkomen dat de reis kort onderbroken moet worden om de problemen te verhelpen. Je hebt geen recht op compensatie voor dit oponthoud. Ook zal de verhuurder je voor vertrek vragen om andere zaken die niet in orde zijn aan hen te melden, zodat zij deze kunnen verhelpen voordat de camper verder verhuurd gaat worden. De verhuurder neemt geen klachten in behandeling over de indeling en kwaliteit van de camper.

Hoe is het weer?

In het voorjaar kunnen nog winterse temparaturen voorkomen. Het is geregeld onder nul, zelfs overdag. Ook kan er sneeuw vallen. Houd er rekening mee dat sommige wegen, campings, bezienswaardigheden en andere toeristische voorzieningen nog niet zijn geopend. Bekijk dus voor je boekt wat een geschikte route is voor deze reisperiode.

Plan je route

Gebruik onze handige routeplanner om je camperroute vanuit Toronto (Cambridge) naar de inleverlocatie uit te stippelen. Kies Toronto als aanvliegplaats, kies je inleverplaats en vul de data in. En plannen maar! Tip: klik in de routeplanner rechts onder de plaatsnaam een aantal keer op het eerste symbooltje en de routeplanner geeft suggesties voor plaatsen waar je binnen een dag naartoe kunt rijden.

Verdere praktische informatie

Algemene informatie over Verzekeringen, de inventarissen en gebruik van de generator lees je hier:

Meld je nu gratis aan voor de webinar over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!
{{javascripts}}