WiFi op reis

Overal WiFi via 4G voor een vast bedrag per dag.

Onbeperkt internetten in Noord-Amerika. Contact met het thuisfront, foto's delen, snel een restaurantje opzoeken.

Wat is het

Je huurt een mifirouter met een e-sim met de 4G techniek. Mifi staat voor mobiele wifi. Het biedt je de mogelijkheid om verbinding te maken met internet via een virtuele simkaart. Een mifi-router is een handzame 4G router, die werkt op een accu. Je kunt hem vergelijken met je router thuis. Je kunt met 5 apparaten tegelijk internetten met 4G techniek. Je eigen telefoon blijft dus gewoon in het gebruik, geen hotspot en geen buitenlands kaartje. In het land wat is geactiveerd wordt gewerkt met het sterkste netwerk op dat moment. In elk land wordt gewerkt met meerdere providers. Je kan de LTE MIFI-ROUTER, simkaart-vrij zonder roaming-kosten kopen of huren. De MIFI-ROUTER is bruikbaar in meer dan 120 landen en is een draagbare wifi-router in zakformaat voor reizigers, die de gemakkelijkste en goedkoopste manier biedt om overal ter wereld verbinding te maken met internet via het 4G/LTE-netwerk van het land waar u zich bevindt, wat bespaart op roamingkosten.

Hoe aan te vragen

Via onderstaand formulier bestel je je WiFi modem. Je ontvang hierna van onze partner (Pego International) een betaalverzoek. Uiterlijk één week voor vertrek ontvang je het WiFi modem per post. Als je weer terugbent in Nederland of België stuur je het modem weer terug (niet als je deze hebt gekocht.). Je ontvangt daarna je borg weer terug.

Hoe werkt het

Je zet de mifirouter aan en wacht 2 a 3 minuten. Verbindt uw toestel(len) met de router, via gebruikersnaam en wachtwoord. U bent verbonden en kan zorgeloos internetten zoveel u wilt voor een vast bedrag per dag Whatsappen, facetimen, downloaden, streamen etc. zit geen maximum op. Je kan dus ook via je telefoon navigeren via de mifirouter.

Alternatieven

Er zijn natuurlijk ook (goedkopere) alternatieven op de markt, lees daar meer over op onze blog over internet en bellen in Amerika en Canada.

Kosten

Wat?Kosten
Administratie, verzend en huurkosten€ 25,00eenmalig
Unlimited 4G data€ 11,50per dag
Borg bij huur€ 100,00eenmalig Teruggestort zodra apparaat weer onbeschadigd retour is

Aanvragen

Als je geen WiFi in Canada wil, laat dit leeg
Als je geen WiFi in Amerika wil, laat dit leeg
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan