Eilandcombinaties Hawaii

Een reis naar Hawaii betekent voor velen hetzelfde als een reis naar het paradijs. Hawaii heeft zon, zee, strand en nog veel meer. Denk aan Volcanoes National Park op het vulkanische Big Island, het wereldberoemde strand Waikiki beach op Oahu en de spectaculaire Na'Pali Coast op het eiland Kauai. Je combineert je Hawaii-reis bovendien heel makkelijk met een rondreis op het vasteland. Vraag onze reisadviseurs naar de uitgebreide mogelijkheden om Hawaii te combineren met bijvoorbeeld een rondreis West-Amerika en wij zorgen dat de reis helemaal aansluit op jouw wensen. Hieronder staan alle populaire Hawaii-reizen op een rij.

Routevoorbeelden Hawaii

Heb je hieronder een leuke Hawaii reis gevonden? Je kunt direct een offerte aanvragen of de reis (laten) aanpassen aan je wensen.

Hawaii: Oahu & Big Island

Autoreis van Oahu naar Big Island in
Hawaii

Zwarte vulkaanrotsen, watervallen en de turkooizen oceaan domineren het landschap op Big Island Hawaii. Het eiland Oahu wordt gekenmerkt door gouden zandstranden, groene bergen en uitstekende surfmogelijkheden. Deze route is een mooie combinatie van twee heel diverse eilanden. Neem je slippers en wandelschoenen mee en laat je overweldigen door deze avontuurlijke eilanden! Deze reis is ook een aanrader als verlenging van de West-Amerika rondreis Best of the West.

OahuBig IslandOahuHawaii

Hawaii: Oahu & Kauai

Autoreis van Oahu naar Kauai in
Hawaii

Het ongerepte Kauai heeft door de vulkanische ondergrond een zeer diverse en tropische begroeiing en draagt het de bijnaam ‘Garden Island’. Voel de warme passaatwinden langs je wangen strijken, geniet van de weelderige groene landschappen en bekijk inheemse, felgekleurde bloemen. Wie aan Oahu denkt, denkt aan surfen en Waikiki, maar er is meer. Veel meer! Denk aan groen bergen en steile kliffen en een overvloed aan tropische vissen bij Hanauma Bay. Deze combinatiereis met het populaire en wat drukkere Oahu is om die reden een geliefde route.

KauaiHawaiiKauaiMaui

Hawaii: Oahu, Kauai & Big Island

Autoreis van Oahu naar Big Island in
Hawaii

You had me at Aloha! Een uitdrukking die als geen ander past bij het tropische Hawaii. Deze archipel ligt middenin de Pacific en bestaat uit 137 vulkanische eilanden, waarvan er 8 bewoond worden. De meeste reizigers starten hun reis in Honolulu, de hoofdstad van Hawaii. Met deze 3 eilanden reis bezoek je het populaire Oahu, het 'Garden Island' Kauai en het vulkanische Big Island. Neem je slippers mee en laat je overweldigen door deze relaxte paradijsjes! Deze reis is trouwens goed te combineren met een rondreis door West-Amerika.

MauiOahuHawaiiKauai

Hawaii: Oahu, Kauai & Maui

Autoreis van Oahu naar Maui in
Hawaii

E Komo Mai! Hang je bloemenslinger om en wees welkom op Hawaii. Elk eiland van deze archipel heeft haar eigen unieke bezienswaardigheden: van regenwouden, watervallen en eeuwenoude vulkanen tot gitzwarte rotsen, gouden stranden en de heldere oceaan als surf- en snorkelwalhalla. Je kent ongetwijfeld Waikiki Beach en Honolulu op het eiland Oahu, maar er is meer. Veel meer! Tijdens deze reis bezoek je eilanden Oahu, Kauai en Maui. De reizen naar Hawaii zijn ook uitstekend te combineren met een rondreis op het vasteland.

KauaiMauiOahuHawaii
Hawaii

De ultieme reis naar Hawaii is deze combinatie van de 4 mooiste eilanden van de archipel: Oahu, Kauai, Maui en Big Island! Bezoek de witte en zwarte stranden, dampende vulkanen en groene valleien. Maar ook watervallen en tropische regenwouden en dat allemaal in één avontuurlijke droomreis. Neem je Hawaii shirt mee, of beter nog koop hem daar, en laat je overweldigen door deze relaxte paradijsjes!

OahuKauaiHawaiiMaui
Deze maand: laatste vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
30% korting op Escape campervans in Miami en NYC!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Kom naar onze infodag in Zwolle op zaterdag 24 februari.
Meld je aan