Themareizen in Canada en Amerika

Ons reisaanbod is gevarieerd en veelzijdig. We laten veel voorbeelden zien op onze site, zodat je een idee krijgt wat we allemaal voor je kunnen organiseren en reserveren. Geef je vakantiewensen door en we maken een persoonlijke reis voor je. Onze gespecialiseerde reisadviseurs helpen je graag op weg! Op deze pagina tref je een aantal themareizen aan die we voor je kunnen samenstellen zoals citytrips, wintersport en treinreizen.

Wintersport British Columbia

Wintersport in Canada & Amerika

In Canada vind je uitgebreide wintersport mogelijkheden in Alberta en British Columbia. In Amerika kun je helemaal los in Utah en Colorado. We bieden je hier een selectie, want het aanbod is eenvoudigweg te groot. In Noord Amerika ervaar je de beste poedersneeuw ter wereld! Je kunt de hele dag actief bezig zijn in de frisse buitenlucht, maar ook lekker relaxen in fijne hotels met spafaciliteiten. Maak een avontuurlijke sneeuwscooter safari, ga skiën door die beroemde champagne powder snow en beklim de bevroren canyons bij Jasper en Banff. Park City heeft, als grootste skigebied van Amerika, een enorme aantrekkingskracht voor freestylers. We kunnen je er veel over vertellen, want onze reisadviseurs trekken er vaak op uit naar Amerika en Canada. Je krijgt dus advies van echte specialisten! Op deze pagina vertellen we wat er komt kijken bij het plannen van je droomvakantie.

Routevoorbeelden wintersport

De grote vraag is: wat kun je zien en beleven? Op onze site vind je verschillende wintersportroutes in Amerika en Canada. De routevoorbeelden laten zien wat de mogelijkheden zijn: je kunt ze direct boeken óf aanpassen aan jouw wensen. Ook mag je het gerust aan ons overlaten om een persoonlijke wintersportreis voor je samen te stellen.

Wintersportreizen Canada

Wintersportreizen Amerika

Stedentrip Amerika

Stedentrips Amerika en Canada

Tijdens een stedentrip maak je kennis met kunst, cultuur en architectuur. Reis in een gele taxi door de straten van New York, bezoek de gerenommeerde musea van Washington DC of maak kennis met de diverse stad Toronto. Maak een stadswandeling, fotografeer erop los bij alle bezienswaardigheden, test de beste restaurants en geniet van de mooiste bouwwerken, parken en musea. Van vliegtickets tot excursies en hotelovernachtingen: wij doen het regelwerk voor je citytrip. Alleen het genieten moet je zelf doen.

Combinaties

Wist je dat je jouw stedentrip eenvoudig kunt combineren met een rondreis? Huur bijvoorbeeld een auto of camper en verken de omgeving. Of ga met de trein van Boston naar New York, of van New York naar Washington DC. Je kunt ook je rondreis door Zuidwest-Amerika of West-Canada combineren met een stedentrip. Vertel ons je wensen en we stippelen graag samen met jou een unieke rondreis mét stedentrip uit.

treinreis Canada

Treinreizen

Tijdens een treinreis door Amerika of Canada verken je op comfortabele en efficiënte wijze fantastische landschappen, zonder dat je je hoeft te verdiepen in een wegenkaart of navigatiesysteem. Een treinreis is handig om te reizen tussen twee of meerdere steden, maar ook ideaal om grote natuurgebieden te verkennen. Je komt op plekken waar je met de auto of camper niet altijd kunt komen.

Treinreis Amerika

Het kan erg handig zijn om tijdens je reis door de Verenigde Staten een stuk per trein af te leggen, bijvoorbeeld wanneer je een stad wilt bezoeken. Zo kun je treintickets boeken van New York City naar Washington (of andersom). Je hoeft dan niet met een auto of camper door de stad te rijden, bespaart op je huurkosten en legt in korte tijd een relatief grote afstand af. Treinreizen in Amerika zijn bovendien relatief betaalbaar! De nationale treinmaatschappij van Amerika heet Amtrak.

Treinreis Canada

Je kunt je auto- of campervakantie in Canada eenvoudig combineren met een treinreis, bijvoorbeeld een enkele reis van Montréal naar Québec of Toronto. Daar kun je je huurauto of -camper ophalen en je reis vervolgen. De nationale treinmaatschappij in Canada is VIA Rail, maar ook Rocky Mountaineer verzorgt treinreizen.

Een reis op maat

Omdat we jou de reis van je leven willen bezorgen, doen we er alles aan om jouw reis tot in de puntjes te verzorgen. Van de camperkeuze tot het uitstippelen van een route en het kiezen van excursies: je reis is bij onze specialisten in goede handen. Je krijgt informatieboekjes met praktische tips en een boekje vol informatie over de regio die je gaat bezoeken. Je gaat dus goed voorbereid op reis!

Reis om de wereld in Zwolle:
vogelaar Arjan Dwarshuis, presentaties én 5 campers

Meld je gratis aan