Auto huren Amerika en Canada

Autohuur in Amerika of Canada is ideaal als je in een echt (hotel)bed wil slapen en geen gedoe wil met parkeren of kamperen. Autohuur is instappen en wegwezen. De route voor je autoreis stippel je uit samen met een reisadviseur. Het regelwerk doen wij: we zorgen dat de auto voor je klaarstaat en reserveren je vliegtickets, hotels en excursies.

Autohuur

Huurauto's in Amerika en Canada mag je besturen als je 21 jaar of ouder bent en een geldig autorijbewijs hebt. Ben je jonger dan 25 jaar, dan moet je rekenen op een extra verzekeringstoeslag. Wij bieden hiervoor het Under Age-pakket aan, waardoor je ter plekke geen extra verzekeringskosten meer hoeft te betalen. Als je voor je reis in Amerika of Canada een auto via ons huurt, zijn altijd alle belangrijke verzekeringen inbegrepen en ook een ongelimiteerd aantal kilometers. Wij zorgen ervoor dat je huurauto klaarstaat op het vliegveld, of in downtown als je liever eerst de stad in duikt.

Auto huren Amerika/Canada

Automodel

Alle huurauto's hebben een automatische versnellingsbak en airconditioning. Afhankelijk van het model is er cruise control en een radio-/cd-speler aanwezig. Een ingebouwd navigatiesysteem is er meestal niet, je kunt deze (indien voorradig) huren of zelf meebrengen. Bij autoverhuur USA en Canada heb je de keuze uit verschillende automodellen, variërend in grootte van compacte gezinsauto tot vijfdeurs SUV. Let er bij het kiezen van een huurauto altijd op dat er voldoende ruimte is voor alle bagage. Hieronder zie je de verschillende types die je kunt huren. De afbeeldingen en type-aanduidingen zijn indicatief en kunnen in werkelijkheid enigszins afwijken.

Auto huren Amerika/Canada

Overnachten

Tijdens je autorondreis overnacht je meestal in hotels. Wij selecteren meestal middenklasse hotels voor je. Wil je liever een luxe hotel of juist iets eenvoudigs? Laat het ons dan weten. Wil je eens wat anders? Dan kunnen we een overnachting op een ranch (West-Amerika) of in een vakantiehuis (Florida) voor je regelen. Kamperen met een tent kan natuurlijk ook. Meer informatie over hotels.

Auto huren Amerika Canada

Auto of camper?

Twijfel je tussen autohuur of camperhuur? Kies de manier van reizen die voor jou het beste voelt. Onderaan de streep maakt het in kosten niet veel uit. Meer weten? Bekijk onze blog voor de voor- en nadelen!

Automodellen autohuur

Economy
Kia Rio of vergelijkbaar

Economy auto

Compact
Nissan Versa of vergelijkbaar

Compact auto

Midsize
Toyota Corolla of vergelijkbaar

Intermediate auto

Fullsize
Ford Fusion of vergelijkbaar

Full-size auto

Premium
Chrysler 300 of vergelijkbaar

Premium auto

Luxury
Cadillac ATS of vergelijkbaar

Luxury auto

ConvertibleFord Mustang of vergelijkbaar

Convertible auto

Minivan 7-persoons
Dodge Grand Caravan of vergelijkbaar

Minivan 7-persoons

Minivan 8-persoons
Toyota Sienna of vergelijkbaar

Minivan 8-persoons

Minivan 12-persoons
Ford Transit Wagon of vergelijkbaar

Minivan 12-persoons

Midsize SUV
Toyota RAV4 of vergelijkbaar

Intermediate SUV

Fullsize SUV
Chevrolet Tahoe of vergelijkbaar

Full-size SUV

Standard SUV
Hyundai Santa Fe of vergelijkbaar

Standard SUV

Premium SUV
Chevrolet Suburban of vergelijkbaar

Premium SUV

SportyDodge Challenger of vergelijkbaar

Sporty auto
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan