Routeplanner Amerika & Canada

Met onze routeplanner bouw je zelf een route voor je auto- of camperreis door de USA of Canada. Je kunt ook een bestaand routevoorbeeld aanpassen (zie submenu, optie 'Bewerk in routeplanner').

Hoe werkt de routeplanner?

Je bouwt je route dag voor dag op, aan de hand van een keuzelijst of suggesties op de kaart. De routeplanner berekent de afstanden. Sla je route op en je leest een mooie samenvatting. Met één druk op de knop vraag je een offerte aan voor de door jou ontworpen reis.

camperreis Amerika of Canada uitstippelen

Help, ik loop vast!

Kom je niet verder met het plannen van jouw route, of mis je een plaats in de dropdown-lijst? Laat het ons weten, dan helpen we je verder. De routeplanner bevat namelijk niet alle plaatsen in Amerika en Canada (zoals Google Maps). Het zijn voornamelijk plaatsen die vanuit toeristisch opzicht interessant zijn. Daarnaast kun je alleen 'trajecten' plannen die volgens ons in één dag haalbaar zijn.

Campingplanner

Handig is de camperrouteplanner: is je route klaar? Dan kun je campings selecteren en toevoegen aan je route met onze campingplanner. Via Mijn Tioga print je vervolgens een handig adressenboekje uit.

Begin met uitstippelen!

Autoroute Camperroute

De planners weten precies op welke locaties je een auto of camper kunt huren en waar hotels (autoreis) en campings (camperreis) zijn. Daarom zijn er twee verschillende routeplanners.

plan een route voor je autoreis in Amerika of canada
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan