Stedentrips Amerika en Canada

Tijdens een stedentrip maak je kennis met kunst, cultuur en architectuur. Reis in een gele taxi door de straten van New York, bezoek de gerenommeerde musea van Washington DC of fotografeer de diverse bouwstijlen in Canada's grootste stad: Toronto. We kunnen zo voordelig mogelijk vliegtickets en hotelovernachtingen regelen voor je citytrip. Wist je trouwens dat je een stedentrip ook kunt combineren met een auto-, camper- of treinreis door een ander deel van Amerika of Canada?

Stedentrip Amerika

Een stedentrip in Amerika heeft vaak een stad als New York, Washington DC of Las Vegas als bestemming. Maar ook steden als Boston en Chicago zijn populair. Maak een mooie stadswandeling, fotografeer erop los bij alle bezienswaardigheden, test de beste restaurants en geniet van de mooiste bouwwerken, parken en musea. Je kunt je stedentrip in Amerika ook combineren met een auto- of camperreis. Neem na je stedentrip in New York bijvoorbeeld eens de trein naar Washington DC. Of combineer een bezoek aan Las Vegas met een auto- of camperreis langs de nationale parken van Utah. Je kunt je stedenbezoek helemaal zelf invullen!

Stedentrip Canada

Toronto is Canada's grootste stad en is een ideale bestemming voor een stedentrip. Als je bezienswaardigheden als de CN Tower, het kasteel Casa Loma en een hand vol prachtige musea hebt gezien, kun je koers zetten richting andere mooie plaatsen in Oost-Canada. Toronto ligt namelijk in de buurt van andere prachtige bestemmingen zoals de Niagara Falls, Canada's hoofdstad Ottawa of de Franstalige stad Montréal.

Combinaties

Maak je reis zoals je dat zelf wilt: combineer steden met elkaar of huur een auto/camper en verken ook de omgeving. Wil je je vakantie in het zuidwesten van Amerika starten of afsluiten met een bezoek aan New York? Dat kan ook!

Bezoek onze stand op zaterdag 23 september op de
Meridian Travel Fair in Utrecht!
Boek nu je camper voor 2018!
Bekijk de vroegboekacties