Bezoek een infodag

Bezoek één van onze gezellige infodagen of bekijk hieronder op welke beurzen we staan. Ons team van enthousiaste reisadviseurs staat te trappelen om samen met jou dé droomreis naar Amerika of Canada uit te stippelen. Woon een regiopresentatie bij, kijk rond in onze diner, saloon of campground met echte camper. Ook kun je aansluitend een adviesgesprek boeken. Op andere dagen ben je natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen. Je bent ook virtueel van harte welkom: plan een adviesgesprek via Zoom, dan nemen we de tijd om je reiswensen met je door te nemen.

Agenda events

Infodag zaterdag 15 oktober (kantoor in Zwolle)

Vandaag staan Zuidwest-Amerika en West-Canada in de spotlights en is er extra aandacht voor de staat Utah! Er komen vertegenwoordiges van onder andere Bryce, Zion en Moab. We hebben presentaties over Zuidwest-Amerika, West-Canada én als bonus over Utah. Bekijk ook de camper en plan een persoonlijk informatiegesprek.

Info & aanmelden | Infodag met Visit Utah 15 oktober in Zwolle


Verre Reizen Event 22 & 23 oktober (Den Haag)

Maak een vliegende start met je reis naar Noordwest-Amerika, Zuidwest-Amerika of West-Canada tijdens het Verre Reizen Event in Den Haag. Onze reisadviseurs beantwoorden graag al jouw vragen over reizen in en naar Amerika en Canada.

Info & aanmelden | Beurs 22 & 23 oktober in Den Haag


Infodag zondag 30 oktober (Breda)

Maak een vliegende start met je reis naar Noordwest-Amerika, Zuidwest-Amerika of West-Canada bij de Korenmolen in Breda. Woon een presentatie bij of plan een persoonlijk informatiegesprek. Onze reisadviseurs beantwoorden graag al jouw vragen.

Info & aanmelden | Infodag 30 oktober in Breda


USA & Canada Reisbeurs 5 & 6 november (Zeist)

Maak een vliegende start met je reis naar Noordwest-Amerika, Zuidwest-Amerika of West-Canada tijdens deUSA & Canada Reisbeurs in Zeist. Onze reisadviseurs beantwoorden al jouw vragen over reizen in en naar Amerika en Canada en leiden je graag rond in een echte camper.

Info & aanmelden | Beurs 5 & 6 november Zeist


Infodag zaterdag 12 november (kantoor in Zwolle)

Maak een vliegende start met je reis naar Noordwest-Amerika, Zuidwest-Amerika of West-Canada op ons kantoor in Zwolle. Woon een presentatie bij van onze eigen specialisten, gastspreker Kimo Linders uit Canada komt langs, plan een persoonlijk informatiegesprek en drink een kopje koffie in onze Amerikaanse diner. Na een kijkje in de camper is het tijd voor een broodje hotdog in onze wildwest-saloon.

Info & aanmelden | Infodag 12 november in Zwolle


Infodag zaterdag 26 november (kantoor in Zwolle)

Maak een vliegende start met je reis naar Zuidwest-Amerika, New England (Oost-Amerika) & Oost-Canada of West-Canada op ons kantoor in Zwolle. Woon een presentatie bij, plan een persoonlijk informatiegesprek en drink een kopje koffie in onze Amerikaanse diner. Na een kijkje in de camper is het tijd voor een broodje hotdog in onze wildwest-saloon.

Info & aanmelden | Infodag 26 november in Zwolle


Infodag zaterdag 10 december (kantoor in Zwolle)

Maak een vliegende start met je reis naar Noordwest-Amerika, Zuidwest-Amerika of West-Canada op ons kantoor in Zwolle. Woon een presentatie bij, plan een persoonlijk informatiegesprek en drink een kopje koffie in onze Amerikaanse diner. Na een kijkje in de camper is het tijd voor een broodje hotdog in onze wildwest-saloon.

Info & aanmelden | Infodag 10 december in Zwolle


Infodag donderdag 29 december (kantoor in Zwolle)

Maak een vliegende start met je reis naar Zuidwest-Amerika of West-Canada op ons kantoor in Zwolle. Woon een presentatie bij, plan een persoonlijk informatiegesprek en drink een kopje koffie in onze Amerikaanse diner. Na een kijkje in de camper is het tijd voor een broodje hotdog in onze wildwest-saloon.

Info & aanmelden | Infodag 29 december in Zwolle

Algemene info infodagen

We organiseren regelmatig informatiedagen op ons kantoor in Zwolle. Op een infodag kun je:

  • een regiopresentatie bekijken (aanmelden verplicht)
  • een presentatie bijwonen over de ideale reisvoorbereiding
  • in gesprek met een reisadviseur voor persoonlijk reisadvies (aanmelden verplicht)
  • een Amerikaanse camper bekijken op de Tioga Tours Campground
  • koffiedrinken in onze diner

In de agenda zie je wanneer de infodagen zijn. Het is belangrijk dat je je aanmeldt voor een presentatie en een adviesgesprek, dan weet je zeker dat er plek is. De toegang is gratis. Staat er geen infodag in de agenda of kun je niet? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek of een kijkje in de camper, dit kan op maandag tot en met zaterdag.

Infodag Tioga Tours

Beurzen & Roadshows

Vind je Zwolle te ver weg?

  • Je vindt ons tussen september en december regelmatig op beurzen verspreid in het land, bijvoorbeeld in Den Haag. Ook organiseren we jaarlijks een Roadshow in Breda. Er zijn dan regiopresentaties en je kunt persoonlijk advies krijgen van een reisadviseur.
  • In maart organiseren we onze eigen Reizigersbeurs. Dan zijn niet wij, maar onze reizigers aan het woord. Zij nemen hun fotoboeken, souvenirs en beste reisverhalen mee en delen graag hun ervaringen en tips met je. Onze adviseurs staan klaar voor praktische vragen.
  • In de agenda zie je precies wanneer je ons kunt vinden en waar.

Roadshow Breda Tioga Tours

In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Primeur! Bekijk de IMAX-film Into Nature's Wild tijdens onze infodagen
op 3 en 17 september
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!