Bezoek een infodag, beurs of roadshow

Om je te helpen een persoonlijke reis uit te stippelen, organiseren we regelmatig infodagen. Je kunt dan een presentatie bijwonen over de regio die je wil bezoeken en een persoonlijk adviesgesprek krijgen. Ook vind je ons op verschillende beurzen verspreid door het land. Ook op andere momenten ben je van harte welkom: plan een adviesgesprek, dan nemen we de tijd om je reiswensen met je door te nemen. Kun je meteen onze Amerikaanse camper bekijken.

Agenda

19 mrt 2017 Reizigersbeurs Hilversum, Theater Gooiland
Camper aanwezig
Info & aanmelden

Infodagen

We organiseren regelmatig informatiedagen bij ons op kantoor in Sint Jansklooster. Je kunt dan een presentatie bijwonen over verschillende regio's in Amerika en Canada, zoals Zuidwest-Amerika, New England & Oost-Canada of West-Canada. Via een voorbeeldroute vertellen we je over bijzondere bezienswaardigheden en geven we belangrijke tips. Aansluitend kun je een persoonlijk adviesgesprek aangaan met een reisadviseur. Je kunt dan je wensen en reisplannen delen en al je vragen stellen. Samen stippelen we een reis uit die bij jou en je reisgezelschap past.

In de agenda zie je wanneer de infodagen zijn. Meld je wel van tevoren aan voor een presentatie en een adviesgesprek, dan weet je zeker dat er plek is. De toegang is gratis. Staat er geen infodag in de agenda? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek of een kijkje in de camper, dit kan op maandag tot en met zaterdag.

Infodag Tioga Tours Sint Jansklooster

Beurzen & Roadshows

Vind je Sint Jansklooster te ver weg? We staan het hele jaar door op beurzen verspreid door het land. In januari kun je ons ontmoeten op de Vakantiebeurs in Utrecht. Ook organiseren we jaarlijks een Roadshow in Breda. Er zijn dan regiopresentaties en je kunt je opgeven voor een persoonlijk adviesgesprek met een reisadviseur. In maart organiseren we onze eigen Reizigersbeurs. Dan zijn niet wij, maar onze reizigers aan het woord. Zij nemen hun fotoboeken, folders en beste reisverhalen mee en delen graag hun ervaringen en tips met je. Onze adviseurs staan klaar voor praktische vragen. In de agenda zie je precies wanneer je ons kunt vinden en waar.

Roadshow Breda Tioga Tours

Superaanbieding camperhuur Canadream
Bekijk de Voorjaarsspecial
Kom naar de Reizigersbeurs op 19 maart in Hilversum
Meld je gratis aan