Bezoek een infodag, beurs of roadshow

Om je te helpen een persoonlijke reis uit te stippelen, organiseren we regelmatig infodagen. Je bekijkt dan een presentatie over de regio die je wil bezoeken en kunt om de tafel voor een adviesgesprek. Ook vind je ons op beurzen verspreid door het land. Ook op andere momenten ben je van harte welkom: plan een adviesgesprek, dan nemen we de tijd om je reiswensen met je door te nemen. Kun je meteen onze Amerikaanse camper bekijken.

Agenda

AFGELAST - Reizigersbeurs 21 & 22 maart 2020

In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus kunnen wij de kwaliteit van de beurs niet waarborgen en hebben daarom besloten dat de Reizigersbeurs niet doorgaat.

We vinden dit erg jammer, het is voor ons altijd een feestje om de enthousiaste standhouders en reizigers te ontvangen in ons mooie pand in Zwolle. Mocht je vragen hebben over je reis, aarzel dan niet om contact op te nemen met je reisadviseur, je aan te melden voor een mini-infodag (zie hieronder) of een persoonlijk adviesgesprek aan te vragen (op afspraak).


AFGELAST - Mini-infodag 18 april 2020

In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus kunnen wij helaas de mini-infodag niet door laten gaan.


Mini-infodag 30 mei 2020

Presentaties over Zuidwest-Amerika en West-Canada. Campers aanwezig: C-25 van Cruise America/Cruise Canada en een C-Large van Fraserway. In ons kantoor in Zwolle.

Info & aanmelden


Mini-infodag 20 juni 2020

Presentaties over Zuidwest-Amerika en West-Canada. Campers aanwezig: C-25 van Cruise America/Cruise Canada en een C-Large van Fraserway. In ons kantoor in Zwolle.

Info & aanmelden


Infodagen

We organiseren regelmatig informatiedagen op ons nieuwe kantoor in Zwolle. Op een infodag kun je:

  • een regiopresentatie bekijken (aanmelden verplicht)
  • een presentatie bijwonen over de ideale reisvoorbereiding
  • in gesprek met een reisadviseur voor persoonlijk reisadvies (aanmelden verplicht)
  • een Amerikaanse camper bekijken op de Tioga Tours Campground
  • koffiedrinken in onze diner

In de agenda zie je wanneer de infodagen zijn. Het is belangrijk dat je je aanmeldt voor een presentatie en een adviesgesprek, dan weet je zeker dat er plek is. De toegang is gratis. Staat er geen infodag in de agenda of kun je niet? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek of een kijkje in de camper, dit kan op maandag tot en met zaterdag.

Infodag Tioga Tours

Beurzen & Roadshows

Vind je Zwolle te ver weg?

  • Je vindt ons tussen september en december regelmatig op beurzen verspreid in het land. Bijvoorbeeld in Den Haag of Antwerpen. Ook organiseren we jaarlijks een Roadshow in Breda. Er zijn dan regiopresentaties en je kunt persoonlijk advies krijgen van een reisadviseur.
  • In maart organiseren we onze eigen Reizigersbeurs. Dan zijn niet wij, maar onze reizigers aan het woord. Zij nemen hun fotoboeken, souvenirs en beste reisverhalen mee en delen graag hun ervaringen en tips met je. Onze adviseurs staan klaar voor praktische vragen.
  • In de agenda zie je precies wanneer je ons kunt vinden en waar.

Roadshow Breda Tioga Tours

Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan