Ervaringen & tips van reizigers

Om jouw reis naar Amerika of Canada zo goed mogelijk voor te bereiden, hebben we praktische en toeristische informatie verzameld. Je leest het antwoord op veelgestelde vragen en vindt reviews van reizigers over hotels en campings. Ook hebben reizigers reistips achtergelaten, over bijvoorbeeld restaurants, mooie wandelingen en leuke stops voor onderweg. Kies hieronder het thema waarover je meer informatie wilt.

Reistips

Wat is een leuke stop voor onderweg en welke wandeling mag je niet overslaan? Doe je voordeel met de tips die andere reizigers voor je hebben achtergelaten.

Reistips en reviews

Reviews

Tijdens je camperreis slaap je het liefst op een mooie camping dicht bij een bezienswaardigheid. Om je te helpen de juiste campings te kiezen, hebben duizenden reizigers hun campings beoordeeld.

Reisverslagen

Als je een reis bij ons boekt, kun je het thuisfront op de hoogte houden via een reisverslag (blog). Ga je nog op reis, dan kun je inspiratie halen uit de reizen van anderen. De blogs zijn ingedeeld naar regio.

Vraag en antwoord

Vraag & antwoord

Heb je een praktische vraag? Grote kans dat je het antwoord hier vindt. De veelgestelde vragen zijn onderverdeeld in categorieën, zodat je snel het antwoord op je vraag vindt. Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je ons altijd bellen of mailen.

Kom langs op de infodag in Zwolle op zaterdag 21 april!
Meer info en aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
10% korting op de huurdagen en all inclusive-pakket bij El Monte RV!
Bekijk prijzen & voorwaarden
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden