Rondreizen Rocky Mountains

Wil je een rondreis maken door de Rocky Mountains van Amerika? Goede keuze! Hoogtepunten zijn Yellowstone National Park, Glacier National Park en Rocky Mountain National Park. De Amerikaanse staten Wyoming, Montana, Colorado en de Dakota's heten je van harte welkom. Een combinatie maken met Canada of Zuidwest-Amerika kan ook. Onze gespecialiseerde reisadviseurs kennen de Rocky Mountains goed en adviseren je bij het samenstellen van jouw ideale droomreis.

Routevoorbeelden Rocky Mountains

Heb je hieronder een leuke rondreis door de Rocky Mountains gevonden? Je kunt direct een offerte aanvragen of de reis (laten) aanpassen aan je wensen.

CalifornieColoradoKansasMontanaOregonIdahoSouth DakotaWashingtonNorth DakotaNebraskaNevadaUtahWyoming

Deze camperreis door de Rocky Mountains van Amerika is bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers. Door een slimme one-way van Denver naar Seattle kun je veel zien zonder continu in de auto te zitten. Tijdens deze autoreis bezoek je Rocky Mountain National Park, de presidentshoofden van Mount Rushmore en het beeldschone Yellowstone. Vervolgens bezoek je de indrukwekkende nationale parken Glacier en Mount Rainier en bereik je de westkust bij Seattle.

GlacierOld Faithfull, YellowstoneCodyCheyenne
CalifornieColoradoMontanaOregonIdahoArizonaNew MexicoNevadaUtahWyoming

De afstanden in Amerika zijn groot, maar door een slimme one-way te maken van San Francisco naar Salt Lake City, kun je de meest uiteenlopende landschappen ontdekken. Je bezoekt onder andere de westkust, de dichte bossen en hoge watervallen van Yosemite National Park, de woestijnachtige landschappen van het Zuidwesten en het alpinegebied rond Yellowstone.

Grand Prismatic Sprin, YellowstoneGrand TetonBryce CanyonGolden gate Bridge, San Francisco
CalifornieMontanaOregonBritish ColumbiaIdahoWashingtonNevadaUtahWyoming

Altijd al het ultieme Wild West-gevoel willen ervaren? Dan is deze spectaculaire autorondreis door Noordwest-Amerika jouw uitgelezen kans, want je overnacht tijdens deze route vooral op ranches en in sfeervolle lodges. Sommige ranches kennen de luxe van een resort, bij andere ranches ga je echt terug in de tijd. Ze hebben hoe dan ook één ding gemeen: paarden, cowboys en westernsfeer! Onderweg bezoek je beroemde nationale parken, waaronder Yellowstone, Grand Teton, Glacier en Mount Rainier. Je start deze afwisselende rondreis in Salt Lake City, reist door bergen en ruige prairies, om te eindigen aan de kust bij Seattle.

Ranches, Rockies & YellowstoneRanches, Rockies & YellowstoneRanches, Rockies & YellowstoneRanches, Rockies & Yellowstone

Met deze slimme camperreis van Denver naar Seattle zie je een groot deel van de Rocky Mountains zonder dat je urenlang in de camper zit. Je bezoekt Mount Rushmore en het vulkanische Yellowstone National Park. In Canada ga je naar de helderblauwe meren en gletsjers in Banff en Jasper National Parks. Na een bezoek aan de stad Vancouver keer je terug naar Seattle in de Verenigde Staten.

Whale watching, VictoriaAthabasca Glacier, AlbertaBuffalo, WyomingIndianen, South Dakota
CalifornieColoradoMontanaIdahoSouth DakotaNebraskaNevadaUtahWyoming

Tijdens een campervakantie in de Amerikaanse Rockies zul je je ogen uitkijken bij de presidentshoofden van Mount Rushmore, de schilderachtige bergen van Grand Teton en het olympische Salt Lake City. Maar het hoogtepunt van deze camperreis is waarschijnlijk Yellowstone National Park, waar kleurrijke warmwaterbronnen, zwaveldampen, geisers en bizons het landschap domineren.

Flaming GorgeYellowstoneCamper in ColoradoMount Rushmore
CalifornieColoradoMontanaIdahoSouth DakotaTexasArizonaNebraskaNew MexicoNevadaUtahWyoming

Deze camperreis combineert het beste van West-Amerika met de Amerikaanse Rockies en een bezoek aan Yellowstone National Park, dat geprezen wordt om haar warmwaterbronnen, geisers en bizons. Deze route begint en eindigt in gokstad Las Vegas en voert je naar top-bezienswaardigheden als de Grand Canyon, Arches National Park en Bryce Canyon. Je bezoekt naast de Rocky Mountains ook de Black Canyon of the Gunnison en de stenen presidentshoofden in Mount Rushmore.

Las VegasPrairy, South DakotaDesert road in ColoradoAntelope Canyon
CalifornieColoradoTexasArizonaNew MexicoNevadaUtah

Treed in de voetsporen van de pioniers met deze autoreis van Denver naar San Francisco. Onderweg zul je je verbazen over de enorme verscheidenheid aan landschappen en de eindeloze vergezichten. Ontdek de ongerepte natuur in Yosemite en het Rocky Mountain National Park en neem in Mesa Verde National Park en Monument Valley een kijkje in het leven van indianen. Ook Las Vegas en de Grand Canyon ontbreken niet in deze reis.

Golden Gate Bridge, San FranciscoBryce CanyonMesa VerdeDurango
Laad meer routes
Routes worden geladen
Deze maand: hoge vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
10% korting op hotels bij complete autoreizen
Bekijk autoreizen
Kom naar onze infodag op 16 december.
Meld je aan
Inspiratie opdoen in de kerstvakantie? Kom naar onze infodag op donderdag 28 december!
Meld je aan