Rondreizen Alaska en Yukon

Een rondreis door Alaska en/of een rondreis door de Yukon betekent dat je 'back to basics' gaat. Je vliegt bij een Alaska-reis naar Anchorage (Alaska) en bij een Yukon-reis naar Whitehorse (Yukon). Onderweg overnacht je reis in comfortabele hotels of in een camper. Uiteraard kun je een rondreis door Alaska combineren met een rondreis door de Yukon. De landschappen zijn de laatste eeuwen weinig veranderd: voor een echte wilderniservaring zit je hier goed! Hoogtepunten zijn Denali National Park in Alaska (bekend van Into the Wild) en de goudzoekersplaats Dawson City in Yukon.

Routevoorbeelden Alaska en Yukon

Heb je hieronder een leuke rondreis in Alaska/Yukon gevonden? Je kunt direct een offerte aanvragen of de reis (laten) aanpassen aan je wensen.

British ColumbiaNorthwest TerritoriesYukonAlaska

De ongerepte en uitgestrekte Yukon is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Op de schijnbaar eindeloze wegen ontmoet je meer elanden, beren en kariboes dan andere reizigers. Deze camperreis door Yukon combineert vele hoogtepunten: van Kluane National Park en goudzoekersplaats Dawson City tot de beroemde Alaska en Dempster Highways. Met wat geluk zie je het Noorderlicht! Neem je tijd voor de schitterende, maar soms onverharde wegen.

Yukon, Watson LakeYukon, Kluane National ParkYukon, Dawson CityYukon, Dempster Highway
Alaska

Maak een camperreis door Alaska! 'It is often said that there are no more frontiers to explore. Alaska is the great exception.’ Alaska is een enorm uitgestrekte staat, die haast als een land op zich beschouwd kan worden. Deze camperreis door Alaska is een unieke ervaring te midden van bergen, gletsjers, bossen, rivieren en wilde dieren. Je bezoekt de hoogtepunten van Alaska en kijkt je ogen uit in onder andere Denali National Park, de Prince William Sound, Homer en Seward.

Columbia Glacier, ValdezMendenhall Glacier, JuneauCamper in AlaskaReizen door Alaska
British ColumbiaNorthwest TerritoriesYukonAlaska

Deze camperreis combineert de ruige Canadese provincie Yukon met de fascinerende Amerikaanse staat Alaska. Je ziet bergen, gletsjers, de prachtige kuststrook en maakt kennis met het inheemse verleden en de mijnbouwgeschiedenis. In Alaska doe je onder meer Anchorage, Denali National Park en het landinwaarts gelegen Fairbanks aan. In de Yukon bezoek je onder andere de goudzoekersplaats Dawson City en het ongerepte Kluane National Park.

Dawson CityCanooing in YukonKatmai Brooks FallsCamper in Yukon
Northwest TerritoriesYukonAlaska

Deze autoreis combineert de veelbelovende staat Alaska met de ruige Canadese provincie Yukon. Je komt in ongerepte natuurgebieden, waar meer wilde dieren wonen dan mensen. Besneeuwde bergen, gletsjers, serene landschappen en goudzoekersdorpjes wachten op je! Met wat geluk zie je beren, elanden en het magische Noorderlicht.

Chicken AlaskaAnchorage bezienswaardighedenWhitehorse Yukondawson city yukon
Tarieven Road Bear 2018 bekend
Bekijk de aanbiedingen
Tarieven Fraserway 2018 bekend
Check de vroegboekkorting