Autoreizen in Amerika en Canada

Een autovakantie is een comfortabele manier om Amerika en/of Canada te verkennen. Er komt veel kijken bij een autoreis. Gelukkig reizen onze reisadviseurs vaak rond in Amerika en Canada. Je krijgt dus advies van een echte kenner. We kunnen de hele vakantie voor je regelen. Denk aan: autohuur, overnachtingen, vliegtickets en eventuele excursies. De informatie op deze pagina laat zien waar je aan moet denken bij het plannen van jouw roadtrip door Amerika of Canada.

Routevoorbeelden auto

Welke regio ga je bezoeken en wat wordt je route? Op onze website vind je populaire autoreizen door Amerika of Canada. Deze routevoorbeelden geven je een idee van alle mogelijkheden. Je kunt deze reizen boeken, maar ook aanpassen aan je eigen wensen. Vertel ons je wensen en we maken een mooie route op maat voor je. Of ga zelf aan de slag met onze routeplanner.

Autoreizen in Amerika Autoreizen Canada

Je huurauto

Je hebt de keuze uit verschillende auto's, van een compacte auto tot een ruime SUV. We bieden je een gunstige huurprijs omdat we direct samenwerken met autoverhuurders in Amerika en Canada. Bij onze prijs zijn alle verzekeringen inbegrepen. Voor het huren en besturen van een auto moet je 21 jaar of ouder zijn en een geldig B-rijbewijs hebben. Bestuurders tot 26 jaar moeten rekenen op een ‘Under Age’-toeslag.

Autoreizen in Amerika en Canada Autoreizen Canada en Amerika

Overnachtingen

Je kunt het gerust aan ons overlaten om leuke overnachtingsplaatsen voor je te zoeken. Doordat we vaak reizen in Amerika en Canada, komen we op veel plaatsen. Het aanbod is groot: hotels, motels, ranches. Alles kan! Je kunt tijdens je autoreis ook kamperen met een tent.

Vliegtickets

Ook vliegtickets kun je bij ons boeken. We doen graag al het uitzoekwerk. We bieden vluchten aan via KLM, IcelandAir, British Airways en de grootste Amerikaanse/Canadese luchtvaartmaatschappijen. Denk aan Delta, United, Air Canada en Air Transat. Geef je voorkeur aan en we zoeken de beste en voordeligste optie.

Een reis op maat

Heb je speciale wensen of twijfel je over je route? Onze reisadviseurs kennen Amerika en Canada uit eigen ervaring en denken met je mee. We luisteren naar jouw wensen en bezorgen je een onvergetelijke vakantie. Boek je bij ons een autovakantie met overnachtingen, dan krijg je een persoonlijke reisgids. Hierin staat van dag tot dag welke de steden en (nationale) parken je bezoekt. Ook krijg je uitgebreide informatie over bijvoorbeeld hotels, autohuur en verkeersregels.

Wat kost een autoreis?

Hoeveel je autovakantie kost, hangt van het automodel, hoe lang je op vakantie gaat, met hoeveel personen je reist en in wat voor hotels je wilt slapen. We denken graag met je mee over de voordeligste opties. Je boekt bij ons een reis die helemaal op jouw wensen is afgestemd. Geen enkele reis is hetzelfde, daarom vind je geen prijzen op onze website. Ben je benieuwd wat de vakantie kost die jij in gedachten hebt? Vul het offerte-formulier in, mail of bel ons en je krijgt binnen één werkdag geheel vrijblijvend een overzicht van de kosten in je mailbox. Een op maat gemaakte autorondreis hoeft namelijk niet duurder te zijn dan een zelf geboekte of 'standaardreis'. Overigens is het vaak voordeliger om je auto te huren bij een reisbureau: de verzekering zit dan bij de prijs inbegrepen en je betaalt ter plekke geen extra verzekeringskosten meer.

Routeplanner

Stippel je graag je eigen vakantie uit door Amerika of Canada? Gebruik dan de routeplanner. Hiermee kun je stap voor stap je eigen autoreis samenstellen. De routeplanner geeft je bovendien leuke suggesties voor bezienswaardigheden. Je kunt met de routeplanner ook de routevoorbeelden aanpassen aan je eigen wensen.

Stippel je eigen autoreis uit

Aanbiedingen

We hebben regelmatig aanbiedingen voor autoreizen in Amerika en Canada. Zo wordt je vakantie een stuk voordeliger. Vraag gerust gratis en vrijblijvend een offerte aan; we houden dan rekening met de geldende aanbiedingen. Je kunt ook langskomen op een informatiedag, op een beurs, of voor een persoonlijk adviesgesprek.

Aanbiedingen autoreizen VS en Canada

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan