Andere wensen? Vraag het ons!

Jouw droomreis nog niet gevonden? Geen probleem: je kunt bij ons terecht met vrijwel al je Amerika- en Canadawensen. Wij zijn gek op Amerika en Canada en reizen er vaak rond. Met die reiservaring op zak maken we jouw reis zoals jij 'm wilt!

Bepaal je eigen reis

Amerika en Canada zijn landen met onbegrensde mogelijkheden. Wij zijn een maatwerkspecialist. Dat is een goede combinatie! Je bent bij ons niet gebonden aan standaardpakketten. Je kunt je eigen route van A tot Z uitstippelen met onze routeplanner of je wensen met ons delen, dan stellen wij een reis voor je samen.

Een paar ideeën voor jouw vakantie:

  • Combineer je auto- of camperreis met een New York citytrip
  • Leg een deel van je reis af per trein
  • Huur een vakantievilla in Florida
  • Bezoek Amerika én Canada in één reis
Veel mogelijkheden voor je Amerika of Canadareis bij Tioga Tours

Maatwerk is niet duurder

Veel reizigers denken dat maatwerk duurder is dan een standaardreis of een zelf geboekte reis. Dat is gelukkig niet zo. Doordat wij direct zaken doen met bijvoorbeeld camperverhuurders en airlines, bieden we voordelige prijzen. Wordt de reis goedkoper als je eerder vertrekt of een andere auto/camper kiest? Dan hoor je dat van ons! We denken met je mee om je vakantie voordelig te houden én te laten passen bij jouw wensen.

Voorbeeld van een route langs de Oostkust van Amerika

Waarom zie ik geen prijzen?

Omdat we geen standaardreizen aanbieden, is de prijs van iedere reis anders. Bovendien zijn de prijzen van bijvoorbeeld auto-/camperhuur of vliegtickets afhankelijk van beschikbaarheid, reisperiode en bestemming. Omdat we eerlijk willen zijn over de prijs van jouw droomreis, werken we niet met “vanaf-prijzen”. Wil je weten wat je reis kost? Vraag een offerte aan of mail/bel ons. Je krijgt altijd binnen één werkdag een prijsopgave en advies. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Wat kost een reis
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan