Camper huren

Een camper huren in Amerika of Canada kan bij verschillende camperverhuurders. Wij werken samen met de belangrijkste camperverhuurders en kunnen daarom zo voordelig mogelijk een camper voor je boeken. Je kunt alle benodigde verzekeringen bij ons afsluiten voor een zorgeloze reis.

Camperverhuurders

De camperverhuurders in Amerika en Canada verschillen in het aantal verhuurlocaties, de leeftijd van de campers en de campertypes die zij verhuren. Ook is er een prijsverschil. Meestal geldt: hoe luxer en nieuwer de camper, hoe hoger de huurprijs. Hoe eerder je de camper boekt, hoe lager de huurprijs die je betaalt. Onze reisadviseurs helpen je de beste camper te kiezen voor jouw reisgezelschap.

Camperhuren in Amerika Camper huren in Canada

Campertypes

Je kunt kiezen uit verschillende campertypes, variërend in grootte van minibus- tot touringcarformaat. Alle campers zijn te besturen met een gewoon rijbewijs en hebben een keukentje, automatische versnellingsbak en airconditioning. Grotere campers zijn ook voorzien van een douche en wc en hebben soms een slide-out; een uitschuifbaar woongedeelte.

Campervan huren in Amerika Camper huren in Canada
Campervan in Amerika van Jucy Interieur camper

De juiste camper kiezen

Er zjin veel verschillende camperverhuurders en campertypes. Welke verhuurder en welk type voor jou de beste keus is, hangt van verschillende zaken af. Bijvoorbeeld:

  • Verhuurlocaties
  • Gewenste luxe
  • Gewenste afmetingen
  • En natuurlijk je budget

Geef je wensen door aan onze reisadviseurs en we kiezen voor jou de beste optie. We vinden het geen probleem om meerdere campers met elkaar te vergelijken. Vraag een offerte aan via een van de offerte-knoppen op onze website of geef je wensen door per mail of telefoon. Je kunt ook langskomen, op afspraak. Dan kun je meteen de Amerikaanse camper bekijken die op ons kantoor staat. Twijfel je tussen autohuur of camperhuur? Bekijk onze blog voor de voor- en nadelen!

Kies je camperroute en krijg een persoonlijk roadbook

Op onze website vind je kant-en-klare camperreizen door Amerika en camperreizen door Canada. Je kunt deze routes gebruiken als basis voor jouw reis. Via de opties in de balk pas je eenvoudig het aantal dagen of de rijrichting aan. Wil je meer aanpassen, kies dan in het zijmenu voor 'bewerk in routeplanner'. Ook kun je zelf van dag tot dag je route uitstippelen. Onze reisadviseurs hebben zelf veel door Amerika gereisd en geven je graag advies.

Als je je route hebt uitgestippeld, en met onze campingplanner je favoriete campings hebt uitgekozen, dan kun je gratis een gepersonaliseerde reisgids bij ons aanvragen. Hierin staat jouw route van dag tot dag. Dit roadbook bevat uitgebreide informatie over de plaatsen die je gaat bezoeken, tips voor onderweg en de adressen van je favoriete campings.

Route Best of the West door Zuidwest-Amerika Gebruik de routeplanner van Tioga Tours om zelf een route uit te stippelen door Amerika of Canada

Aanbiedingen

De beste aanbieding is deze vuistregel: hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger de huurprijs. Ook zijn er regelmatig extra vroegboekkortingen, aanbiedingen en (wegbreng)specials. Bij een wegbrengspecial huur je tegen een zeer voordelig tarief een nieuwe camper. Je haalt de camper op van de fabriek en brengt hem naar een van de verhuurlocaties in het land. Ook zijn er Relocation Specials. Dan breng je met flinke korting op de huurprijs een camper van de ene naar de andere verhuurlocatie.

16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}