Specialist in reizen naar Amerika

Amerika-specialist Tioga Tours helpt jouw om je rondreis door Amerika tot in de puntjes voor te bereiden. Onze Amerika-specialisten kennen het land op hun duimpje en helpen jou met het maken van de route die perfect aansluit op je reiswensen. Met een camper of auto, eventueel uitgebreid met een stedentrip of een cruise. Alles kan. Onze gespecialiseerde reisadviseurs spreken uit eigen ervaring.

Jouw droomreis naar Amerika

Je hebt misschien al een tijd gespaard om met de kinderen een gezamenlijke grote reis te maken. Of om met z'n tweetjes er eens voor een langere tijd op uit te trekken. Tioga Tours is een Amerika-specialist: we kennen de mogelijkheden en de gebieden in Amerika en adviseren je vanuit eigen ervaring. Om je op weg te helpen staat onze website boordevol met voorbeeldreizen met de camper en voorbeeldreizen met de auto in alle delen van Amerika. Deze routes zijn goede uitgangspunten, ze geven je een idee van mogelijkheden, reisafstanden en bezienswaardigheden.

De Amerika-reis uitwerken

Hebben jij en je reisgezelschap een goed beeld van jullie wensen, dan kun je elke voorbeeldreis op onze website openen in onze routeplanner. Deze routeplanner geeft je de mogelijkheid om de reis perfect bij je wensen aan te laten sluiten, je krijgt snel een beeld van plaatsen die binnen een dag te bereiken zijn. Zijn je plannen heel specifiek, dan kun je natuurlijk ook in een lege routeplanner aan de slag. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons op te nemen of een offerte aanvragen. Een gespecialiseerde reisadviseurs zal dan naar je wensen kijken en je een eerlijk advies geven bij je plannen. We maken ook graag vrijblijvend een offerte voor je reis op maat.

De verdere voorbereiding

Als je eenmaal de vliegtickets en de camper of auto hebt geboekt, dan kan de echte voorpret beginnen. Als Amerika-specialist bieden we heel veel informatie op onze website om je vakantie optimaal voor te bereiden, denk bijvoorbeeld aan campings, bezienswaardigheden en reistips.

Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden