Rondreizen Great Lakes

Een rondreis door de Great Lakes-regio is een reis door noordoostelijke Amerikaanse staten en Zuidoost-Canada. De Great Lakes-regio dankt zijn naam aan meren als Lake Superior, Lake Michigan en Lake Huron. Dit zijn enkele van de grootste zoetwatermeren op aarde. Naast de mooie kusten, glooiende landschappen, watervallen en ravijnen in Michigan en New York State kun je indrukwekkende steden opnemen in je Great Lakes-rondreis: Chicago in Illinois en Toronto in het Canadese Ontario.

Routevoorbeelden Great Lakes

Heb je hieronder een leuke rondreis door de Great Lakes-regio gevonden? Je kunt direct een offerte aanvragen of de reis (laten) aanpassen aan je wensen.

Reis dwars door de VS via een van Amerika's bekendste wegen. Onderweg van Chicago naar Los Angeles kom je langs historische plaatsen, imposante steden, heuvelachtige boerenlandschappen en bijzondere natuurparken. Zo staat er een bezoekje aan het kunstcentrum Santa Fe en de indrukwekkende Grand Canyon op het programma. Laat je meevoeren door het heden en het verleden tijdens deze bijzondere roadtrip!

Sunset Boulevard, Los AngelesCadillac Ranch, AmarilloRoute 66Chicago

Van de Amerikaanse Oostkust naar de Westkust reizen is voor veel vakantiegangers een langgekoesterde wens. Je rijdt vanaf New York via de Niagara Falls naar Chicago. Daar volg je de legendarische Route 66 dwars over het Amerikaanse continent, waar je de haast eindeloze leegte van het Middenwesten ervaart. Voor dat je jouw reis eindigt in Los Angeles aan de westkust, bezoek je diverse National Parks.

Venice Beach, Los AngelesGrand CanyonNiagara FallsBrooklyn Bridge, New York
IllinoisIndianaMichiganMissouriOntarioWisconsin

Chicago, een stad vol wolkenkrabbers, is rijk mooie oevers en stranden dankzij haar ligging aan Lake Michigan. Tijdens je stedentrip ontdek je bezienswaardigheden als het Millennium Park en de Willis Tower. We kunnen je uit eigen ervaring advies geven over mooie plekken in Chicago en regelen voordelige vliegtickets en hotelovernachtingen voor je. Wist je al dat je een stedentrip eenvoudig kunt combineren met een auto- of camperreis?

Stedentrip ChicagoStedentrip ChicagoStedentrip ChicagoStedentrip Chicago
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Wegbrengspecial Apollo. Huur een gloednieuwe camper al vanaf €1 per dag!
Bekijk de special
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden