Rondreizen Great Lakes

Een rondreis door de Great Lakes-regio is een reis door noordoostelijke Amerikaanse staten en Zuidoost-Canada. De Great Lakes-regio dankt zijn naam aan meren als Lake Superior, Lake Michigan en Lake Huron. Dit zijn enkele van de grootste zoetwatermeren op aarde. Naast de mooie kusten, glooiende landschappen, watervallen en ravijnen in Michigan en New York State kun je indrukwekkende steden opnemen in je Great Lakes-rondreis: Chicago in Illinois en Toronto in het Canadese Ontario.

Routevoorbeelden Great Lakes

Heb je hieronder een leuke rondreis door de Great Lakes-regio gevonden? Je kunt direct een offerte aanvragen of de reis (laten) aanpassen aan je wensen.

GRATIS GEPERSONALISEERD ROADBOOK
Boek bij ons een camper- of autorondreis en krijg een gepersonaliseerde reisgids cadeau.
Coast to Coast Discovery

Voor velen is dit een langgekoesterde wens: van de ene naar de andere kust, dwars over het Amerikaanse continent rijden. Van New York rijd je via de Niagara Falls naar Chicago, waarna je de legendarische Route 66 naar in westelijke richting volgt. Onderweg passeer je de eindeloze leegte van het Middenwesten en bezoek je diverse National Parks. De reis eindigt aan de Pacific Coast in Los Angeles.

Venice Beach, Los AngelesGrand CanyonNiagara FallsBrooklyn Bridge, New York
Route 66

Reis dwars door de VS via een van Amerika's bekendste wegen. Onderweg van Chicago naar Los Angeles kom je langs historische plaatsen, imposante steden, heuvelachtige boerenlandschappen en bijzondere natuurparken. Zo staat er een bezoekje aan het kunstcentrum Santa Fe en de indrukwekkende Grand Canyon op het programma. Laat je meevoeren door het heden en het verleden tijdens deze bijzondere roadtrip!

Sunset Boulevard, Los AngelesCadillac Ranch, AmarilloRoute 66Chicago
Dakota's & Yellowstone

Deze camperreis voert je door de prairies en badlands van North en South Dakota. Je bezoekt in Minneapolis de Mall of America: het grootste winkelcentrum van Amerika! Dan volg je de oever van Lake Superior en roadtrip je over de kaarsrechte Highways uit de film Fargo door de 'Graanschuur van Amerika'. Plains vol grazende bizons en uitgestrekte vlaktes worden hier omzoomd door besneeuwde bergpieken. Deze camperrondreis sluit je af in Yellowstone National Park.

Fargo North DakotaBismarck North DakotaMinneapolis, MinnesotaDuluth, Minnesota
Great Lakes

Ontdek tijdens deze rondreis de vijf grote meren bij de grens tussen Canada en de Verenigde Staten. De reis begint met de diverse stad Toronto aan Lake Ontario. Je vervolgt de weg langs Lake Erie, Lake Huron, Lake Superior en tot slot Lake Michigan. Deze afwisselende route brengt je naast de prachtige natuur van onder andere de Niagara Falls en Apostle Islands ook indrukwekkende steden zoals Detroit, Chicago en Minneapolis.

Owen Sound OntarioNiagara Falls OntarioManitoulin IslandKitchener Ontario
Go with the Flow

Tijdens deze autoreis volg je de stroom van de Mississippi-rivier, waarbij je ook de bekendste muzieksteden Nashville, Memphis en New Orleans bezoekt. Duik in het Amerikaanse verleden en ontdek hoe de tijd soms heeft stil gestaan in de plaatsen langs de oevers. Laat je meevoeren met oude en nieuwe muziekstijlen die je onderweg tegenkomt. De autoreis begint in de geboortestad van Prince, Minneapolis en eindigt in New Orleans, de bakermat van de jazzmuziek. Onderweg wijk je kort van de route langs de Mississippi af om de veelzijdige stad Chicago te bezoeken.

Natchez MississippiChicago, IllinoisNew Orleans, LouisianaMemphis

Route 66

Motorreis van Chicago naar Los Angeles van 23 dagen of Bewerk in routeplanner
Route 66

A dream comes true! Reis met je motor over de legendarische Route 66 van Chicago naar Los Angeles. Je rijdt bijna 4000 kilometer dwars door de Midwest, over de Rocky Mountains en door de woestijnlandschappen van Arizona en Californië. Een iconische route die veel motorrijders op hun bucket list hebben staan. Onderweg bezoek je highlights zoals de Grand Canyon, Monument Valley en Las Vegas.

Sunset Boulevard, Los AngelesCadillac Ranch, AmarilloRoute 66Chicago
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan