Rondreizen Great Lakes

Een rondreis door de Great Lakes-regio is een reis door noordoostelijke Amerikaanse staten en Zuidoost-Canada. De Great Lakes-regio dankt zijn naam aan meren als Lake Superior, Lake Michigan en Lake Huron. Dit zijn enkele van de grootste zoetwatermeren op aarde. Naast de mooie kusten, glooiende landschappen, watervallen en ravijnen in Michigan en New York State kun je indrukwekkende steden opnemen in je Great Lakes-rondreis: Chicago in Illinois en Toronto in het Canadese Ontario.

Routevoorbeelden Great Lakes

Heb je hieronder een leuke rondreis door de Great Lakes-regio gevonden? Je kunt direct een offerte aanvragen of de reis (laten) aanpassen aan je wensen.

Ontdek tijdens deze rondreis de vijf grote meren bij de grens tussen de Verenigde Staten en Canada. De reis begint met de diverse stad Toronto aan Lake Ontario. Je vervolgt de weg langs Lake Erie, Lake Huron, Lake Superior en tot slot Lake Michigan. Deze afwisselende route brengt je naast de prachtige natuur van onder andere de Niagara Falls en Apostle Islands ook indrukwekkende steden zoals Detroit, Chicago en Minneapolis.

Niagara Falls OntarioManitoulin IslandKitchener OntarioMichigan, Mackinaw City
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!